Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy tudnék faragni a havi...

Hogy tudnék faragni a havi kiadásainkból?

Figyelt kérdés
2en élünk a vőlegényemmel, és havonta kb. 230 ezer forint megy el. Ez rengeteg pénz, pedig nem veszünk valami extra dolgokat, még kaját sem valami drágát. Nem is értem. Hogy tudnék ebből lefaragni kicsit?

2014. szept. 1. 16:37
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Hát utolsó, ez a beszólás nem volt túl hasznos, márpedig ennek az oldalnak a hasznos válaszok adása lenne a célja. Nyilván nem fogom itt kiteregetni, hogy mennyit keresünk. De meg fogsz lepődni, nem lenne muszáj spórolni, ha nem akarnánk, csak hát, élnek még ésszerű emberek is,tudod. Na mindegy.

A többieknek a válaszokat nagyon köszönöm, mind hasznos volt. :)

2014. szept. 2. 07:05
 22/29 CukorHero válasza:

Menj csütörtökön auchanba.

Akkor van kedvezmény.

Mi 5-en vagyunk, és 2 hétig 50 000 elég kajára, tisztító szerre, meg mindenre amit venni kell a boltban.

2014. szept. 2. 19:23
 23/29 anonim ***** válasza:
A koin nagyon jó, köszönöm én is a tippet! :)
2014. szept. 3. 09:48
 24/29 anonim válasza:
100%
Természetesen minden kiadást meg kell vizsgálni; s hogy vannak-e betömendő lyukak, ahol a pénz kifolyik. De. Ennek is van egy ésszerű határa, s nem lehet a végletekig a spórolás elvével megoldani pénzügyi problémákat. Nem is biztos, hogy haszontalan volt az az egy válasz... Ha már lefaragtátok a lefaraghatót, s még mindig szorít a cipő, miért nem gondolkoztok el azon, hogy a másik irányba induljatok el: növelni a bevételt. Persze nem egyszerű, de érdemes ebbe az irányba is végiggondolni a lehetőségeket...
2014. szept. 3. 20:01
 25/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, mint már írtam, nem fogom kiteregetni ide a pénzügyi helyzetünket, de nem keresünk rosszul. Sőt.

Ezt a keretet azért szabtam meg, mert úgy kb ezt láttam reálisnak, hogy ennyiből ki lehet jönni. De ha lehet kevesebből is,akkor miért ne. :) (ezért írtam ki a kérdést)

2014. szept. 3. 22:11
 26/29 anonim válasza:
Értem, értem. Bár nem teljesen. Számomra ez egyszerűbbnek tűnik: sokallom a kiadásom? lefaragok a feleslegből. Ha nem tudok - növelem a bevételt. :)
2014. szept. 4. 21:29
 27/29 A kérdező kommentje:

Jó, akkor mindenképp növelem a bevételt, végülis, ez a mai Magyarországon csak és kizárólag elhatározás kérdése, és tök reális. :D

Amúgy még egyszer, a bevételünk ennél sokkal nagyobb. Ez az összeg kb a felét teszi ki a fizetésünknek (kettőnké együtt). Szóval nem gondolom, hogy ez olyan kevés lenne.

2014. szept. 4. 21:44
 28/29 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább többet akarnék keresni. Nem éltek nagy lábon, ettől is lejjebb adni már nem kellene. Ha így kényelmes, akkor így kényelmes.
2014. szept. 8. 21:27
 29/29 anonim válasza:
Lehet hogy sok ez a 230ezer, de ha minden ki van fizetve, mindenetek megvan amire szukseg van akkor nem baj hogy ennyi a kiadas szerintem
2014. szept. 13. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!