Hogy tudnék faragni a havi kiadásainkból?
Hát utolsó, ez a beszólás nem volt túl hasznos, márpedig ennek az oldalnak a hasznos válaszok adása lenne a célja. Nyilván nem fogom itt kiteregetni, hogy mennyit keresünk. De meg fogsz lepődni, nem lenne muszáj spórolni, ha nem akarnánk, csak hát, élnek még ésszerű emberek is,tudod. Na mindegy.
A többieknek a válaszokat nagyon köszönöm, mind hasznos volt. :)
Menj csütörtökön auchanba.
Akkor van kedvezmény.
Mi 5-en vagyunk, és 2 hétig 50 000 elég kajára, tisztító szerre, meg mindenre amit venni kell a boltban.
Utolsó, mint már írtam, nem fogom kiteregetni ide a pénzügyi helyzetünket, de nem keresünk rosszul. Sőt.
Ezt a keretet azért szabtam meg, mert úgy kb ezt láttam reálisnak, hogy ennyiből ki lehet jönni. De ha lehet kevesebből is,akkor miért ne. :) (ezért írtam ki a kérdést)
Jó, akkor mindenképp növelem a bevételt, végülis, ez a mai Magyarországon csak és kizárólag elhatározás kérdése, és tök reális. :D
Amúgy még egyszer, a bevételünk ennél sokkal nagyobb. Ez az összeg kb a felét teszi ki a fizetésünknek (kettőnké együtt). Szóval nem gondolom, hogy ez olyan kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!