Mennyit költötök havonta élelmiszerre, beleértve mindent: innivaló, étel, nasi is akár, de csak amit esztek-isztok (tisztítószer, wc-papír pl. nem)? Hány fős a háztartás?
9: bocsánat, rosszul fogalmaztam. A szüleim Magyarországon 60e Forintot, mi pedig 4ezer dán koronát :)
1 dán korona körülbelül 40 forint.
4-es vagyok. Én nem pontoztam le senkit az biztos, de szerintem azért kaptak néhány piros kezet, mert a 4 főre havi 30 eFt már szinte hihetetlen kategória. Nagyon szomorú, ha valakinek valóban ennyi jut élelmiszerre és minden elismerésem, hogy mégis megoldják, de sok hasonló kérdésnél néha provokációnak érzem, amikor ilyet leírnak.
Mi sokat költünk, valamennyit lehetne spórolni, de nem tudom mit kellene ahhoz enni, hogy 4 fő esetén 30 ezer elég legyen. A havi 100-150 eFt-ból sem dőzsölünk. Jó minőségű alapanyagokat veszünk, van mindig hús, hal, gyümölcs, sajt, vagy bármi, amit szeretnénk, de én is nézem az akciókat, kihasználom a kuponokat, nem járunk étterembe, nem rendelünk ételt, hanem otthon sütök, főzök és mégis ilyen sokba kerül. Egy kicsit megdobja a költséget, hogy nekem részben speciális élelmiszerekre is szükségem van, illetve a kislányunk tejitala önmagában havi 10 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!