Főgáz simán meglophat? Bővebben lent.
Szervusztok !
Kérlek segítsetek! Van egy ingatlanom amit nem használtam sokáig (lakhatatlan volt) és anno 2008 körül ki kapcsolták benne a gázt mert 0,0 m3 fogyasztás mellett nem fizettem ki a rendelkezésre állási díjat. Erről jött a napokban (6évvel később) egy behajtó által íródott levél ,hogy fizessek ki 60.000,- körüli összeget a Főgázos kikapcsolás meg a kamatok miatt. ( 0m3 fogyasztás után 60.000,- ) Vettem egy mély levegőt és befizettem tegnap . Ma , mivel felújítás vége fele járunk , gondoltam megkérdezem a Főgázt ,hogy a tartozásom megfizetése után mikor óhajt kijönni és visszanyitni a gázt , hisz lassan költöznénk be a lakásba... A válasz az volt , hogy a 60.000,- felett fizessek még 75.000,-ot azért mert lezárva a lakásban volt az óra + 30.000,- visszakötési díjat. Tehát 0,0 (NULLA) m3 fogyasztás mellett 165.000,-ot követelnek tőlem . Mi a teendő ilyenkor , kihez lehet fordulni ? Ha valakinek van tippje az legyen kedves segítsen mert ennyi pénzem nincs és nem is tartom korrektnek .
Köszi előre is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!