Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Főgáz simán meglophat? Bővebbe...

Főgáz simán meglophat? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szervusztok !

Kérlek segítsetek! Van egy ingatlanom amit nem használtam sokáig (lakhatatlan volt) és anno 2008 körül ki kapcsolták benne a gázt mert 0,0 m3 fogyasztás mellett nem fizettem ki a rendelkezésre állási díjat. Erről jött a napokban (6évvel később) egy behajtó által íródott levél ,hogy fizessek ki 60.000,- körüli összeget a Főgázos kikapcsolás meg a kamatok miatt. ( 0m3 fogyasztás után 60.000,- ) Vettem egy mély levegőt és befizettem tegnap . Ma , mivel felújítás vége fele járunk , gondoltam megkérdezem a Főgázt ,hogy a tartozásom megfizetése után mikor óhajt kijönni és visszanyitni a gázt , hisz lassan költöznénk be a lakásba... A válasz az volt , hogy a 60.000,- felett fizessek még 75.000,-ot azért mert lezárva a lakásban volt az óra + 30.000,- visszakötési díjat. Tehát 0,0 (NULLA) m3 fogyasztás mellett 165.000,-ot követelnek tőlem . Mi a teendő ilyenkor , kihez lehet fordulni ? Ha valakinek van tippje az legyen kedves segítsen mert ennyi pénzem nincs és nem is tartom korrektnek .

Köszi előre is !

2014. aug. 14. 16:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Tehát, aki aláír egy szerződést, és azt megérti és betartja, az egy főgáz alkalmazott gonosz birka. Érdekes. Én anno úgy nőttem fel, hogy minden tisztességes ember így viselkedik. Ha meg nem kell neki valami, akkor írásban lemondja és kikötteti nem pedig simán nem fizet, aztán meg csodálkozik és felhábordik.
2016. febr. 27. 17:37
 22/22 A kérdező kommentje:
Nem kellett befizetnem. A többi csak duma ;)
2016. júl. 28. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!