Vízszámla tartozás. Kikötik vagy korlátozzák?
Figyelt kérdés
Csőtörés miatt egy hétig ömlött a víz, mert nem voltam itthon, s a szomszédok sem vették észre. Kijött 450eFt vízdíj, 6 havi részletet adtak volna rá, nem tudom kifizetni. Teljesen kikapcsolják, korlátozzák, vagy csak a nyomást csökkentik le?
Bunkó válaszokat légyszi, ne! Van most bajom anélkül is.
2014. máj. 17. 16:25
1/5 anonim válasza:
Ha nincs a közeledben közkút, akkor elvileg szűkítőt raknak be.
2/5 anonim válasza:
Úgy tudom hogy egy szűkítővel korlátozzák és alig folyik majd a víz és kikötni teljesen akkor lehet ha a közelben van valami kút ahonnan ivóvizet lehet hozni.
Apám egy vízszolgáltatónál dolgozik és egyszer láttam nála egy ilyen eszközt ami arra jó hogy alig engedjen át vizet
3/5 anonim válasza:
Elhiszem, hiszen ennyi víz rendesen alámossa a ház alapját. Szerintem lehetne beadni egy méltányossági kérelmet, de ahhoz az kellett volna, hogy a baj megestekor a Vízművek szakemberei is lássák miről van szó. Sajnos az a baj, hogy mivel megpörgette az órát, így 90%, hogy lepattintanak, mert onnét már nem az ő gondjuk.
4/5 anonim válasza:
Ja, azon a polombá szűkítőn kb percenként 2 liter víz csurog át, inni, főzni elegendő, de mosógéphez, fürdéshez már nem.
5/5 anonim válasza:
Arra ügyelj, hogy ne számlázzák ki "véletlenül" a csatornát is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!