Ki fogják kapcsolni az áramot?
Figyelt kérdés
El vagyok maradva a márciusi csekkemmel, 16ezres csekk... Előre láthatólag csütörtök-péntek környékén tudom befizetni. Ugye addigra nem fogják kikapcsolni?2014. ápr. 27. 20:47
11/11 anonim válasza:
Kis házam van, a hőtárolós kályha az egész házat (tetőteret is, télen némi kis hősugárzó rásegítéssel) befűti, pedig 2-esnél és 22 foknál nem állítottam nagyobbra. Ha a kis fürdőszoba ajtaja nyitva van, azt is kifűti. Amikor vettem, az előző tulajdonos ott akarta hagyni az olajradiátort, nem kértem belőle, ez a legdrágább fűtés. Minden villannyal megy, ennek ellenére 14 ezer ft a havi számla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!