Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ki fogják kapcsolni az áramot?

Ki fogják kapcsolni az áramot?

Figyelt kérdés
El vagyok maradva a márciusi csekkemmel, 16ezres csekk... Előre láthatólag csütörtök-péntek környékén tudom befizetni. Ugye addigra nem fogják kikapcsolni?

2014. ápr. 27. 20:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kérem, valaki válaszoljon :(
2014. ápr. 27. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A csekken van egy befizetési határidő, ahhoz képest van még 30 nap laufod.
2014. ápr. 27. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Attól függ melyik hét csütörtök vagy péntek.... mert jövőhéten ezen a 2 napon nem fogod tudni.

Márciusi csekk amit áprilisba kellett befizetni... hát fizetésig bele fog férni :D 60 nap után kapcsolják ki

2014. ápr. 27. 21:21
 4/11 A kérdező kommentje:
A gondom az, h az a csekkem elkeveredett és ez már a felszólítás, h fizessem be, de ezen ugye nincs határidő.
2014. ápr. 27. 21:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez nem márciusi csekk amit áprilisban kellett volna befizetnem, hanem ezt márciusban kellett volna befizetnem.
2014. ápr. 27. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Amit áprilisban kellett befizetni, azt feladtad?
2014. ápr. 27. 23:19
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem...
2014. ápr. 28. 07:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Tehát akkor van egy 16ezres csekked + még egy másik ki tudja mennyiről és mindjárt jön majd még1...

Ez a pl 16 ezer úgy jött össze,hogy átalányos vagy és különbözet lett?Én egyszer kaptam egy szép kis különbözetet és onnantól havonta diktáltam,mivel akkor kezdtem csak el igazán foglalkozni a dologgal hamar kiderült,hogy a háborús fagyasztó fogyasztott jó sokat..persze ha átalány ide vagy oda és foglalkozok az órával akkor ez előbb kiderült volna.Vannak helyzetek amikor a fogyasztásunk több az átlagnál mert pl elektromos fűrésszel esünk neki a tűzifának és leolvasáskor pikk pakk kiszámolom,hogy nah pl 16 ezres számla nem jönne jól mert pl éves biztosítások fognak jönni és ilyenkor mondjuk úgy adom le az állást,hogy pl 11ezer legyen és a különbözet 1 vagy max 2 hónap alatt eltűnik anélkül,hogy gondok lennének a befizetéssel és elkezdeném a tartozást halmozni.

2014. ápr. 28. 08:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Kettő hónap tartozás után kapcsolnak ki és előtte küldenek kikapcsolási értesítőt ajánlott levélként. Kérj részletfizetést, telefonon is megteheted!
2014. ápr. 28. 09:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ez nekünk havonta ennyi a villany, havi diktálás van. Azért ennyi a villany számlánk, mivel egyetlen 1 konvektor van a házban, ami a fürdőt már nem fűti be és oda tettünk be egy olaj radiátort és ez zabálja az áramot. Minden este másfél órára dugjuk be. Muszáj, mert van egy 2 és fél éves fiam. Ha ő nem lenne akkor nekünk elég lenne az a "meleg" amit ez az egy konvektor csinál...

2014. ápr. 28. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!