Az ELMŰ szerint havi majd 1800-2000kwh s a fogyasztásunk úgy havi 80000E HUF os számlát dobálnak, már kikapcsolással fenyegetstb. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Mindehhez hozzátartozik,hogy tény villannyal fűtök,bojler villany,illetve a tűzhely,viszont azért ezek non stop nem mennek,izzók energiatakarékosak stb szóval tanácstalan vagyok.fogyasztó védelemnél az úgy bár sok pozitívum onnan se jön.Kihez mihez lehetne fordulni v vmit csinálni?Egy pár éve került fel új digitális mérő aminek az első éves zárásnál úgy olvasták le h az utolsó sz. Jegy tizedes. (véleményünk szerint is hasonló a helyzet) utána már ugy olvasott le h nincs tizedes, így szerintük havi nem 400kwh hanem 4000kwh t fogyasztunk. Ami tizedes ide v oda szerintem lehetetlen.2014. jan. 19. 19:21
11/13 anonim válasza:
Bár az fura, hogy elsőre rosszul olvasták le, bár mindent el lehet rontani, az egyértelműnek tűnő dolgokat is... De egy tizedesjegy akkoris rengeteg...
S akkor most 2000 kWh vagy 4000?
12/13 anonim válasza:
Nem nézed, hogy nyáron mennyit megy havonta a mérő? Akkor sokkal könnyebb rájönni, hogy mi van a tizedesjeggyel, hisz nincs fűtés s nem tud olyan tág határok közt mozogni az elképzelhető mennyiség...
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, hány fűtőtested van, de ha csak 1, plusz bojler, tűzhely, egyebek, akkor sem lehet elég havonta 400 kWh.
Nálam a főzés meg a fűtés gáz, a bojler éjszakain megy, így fogy havi kb 300 kWh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!