Másnál is volt most augusztusban, hogy nem küldte az Elmű a számlát, mert már ki lett fizetve?
Figyelt kérdés
Havonta 20-23. között szokott jönni az Elmű csekk, de most augusztusban nem kaptam. Online felületen megnéztem mi a helyzet és döbbenve tapasztaltam, hogy a számla kiegyenlítése már megtörtént. Semmi értesítőt nem kaptam, hogy mi történt. Nem igazán tudok örülni ennek, mert nem tudom miben mesterkednek...2013. szept. 14. 21:56
1/1 anonim válasza:
Feltétlenól hívd fel az ELMÜ közönség szolgálatát, és tisztázzad szóban is a kérdést! Lehet, hogy annyit fizettél be, hogy az fedezi az augusztusi számlát, és a különbözetet a következő számlából leírják. De jobb ha beszélsz velük, mert szóban többet lehet tisztázni, mint ide-oda levelezgetéssel. Lajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!