Hogy diktáljam a havi közműveket, ha nem lakok ott és nem igazán van fogyasztásom?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 19:47
1/5 A kérdező kommentje:
Nem rég vettem egy lakást, de fel kéne ùjítani, meg stb. és nem lakom ott és egy jò darabig nem is szeretnék. Pàr hete intèztem a közművek àtíràsàt és lassan diktàlnom kell a fogyaztást, de mivel nem vagyok ott, meg se mozdulnak az òràk. (Gáz, víz, villany) Minden hònapban ugyan azt diktàljam vagy hogy kell ezt csinàlni nagyon kéne a segítség. Köszönöm 19/l
2013. nov. 7. 19:58
2/5 anonim válasza:
lehet kérni a szolgáltatótól (0 fogyasztás esetén) az éves leolvasást ill. számlázást. (De attól hogy nincs fogyasztás, a havi készenléti díjat fizetned kell és ez pl. gáznál, több mint 1000 Ft/hó)
3/5 anonim válasza:
Jelentsél be a szolgáltatóknál nagyon alacsony átalányt , így legalább lesz tartalék a felújításra :) Víz 2 M2 Villany 20 kw , gáz 5 M3 . De lehet fogyasztói elszámoló év végév jóváírják, vagy visszaadják .
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan diktalhatod ugyanazt az erteket honapokon keresztul is. Viszont ha pl. evekbe telik mire odakoltozol akkor gondold at nem erdemes-e leszereltetni a gazorat. Utana nincs gazszamla. Igaz hogy a leszereles sem ingyenes.
5/5 anonim válasza:
ELMÜ. Lehet 0-ás számlát kérni. Ügyfélszolgálathoz menj be, adnak hozzá nyomtatványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!