Mennyi a havi áramszámlátok? Mi megy rajta? Hogyan spóroltok rajta, ha tudtok?
nekünk Elműs az áramszámla, és ami megy róla, az a mosógép, mosogatógép, elektromos tűzhely, tévé, villanyok, nagy bojler (80literes), és néha időnként bekapcsoljuk a kis bojlert(10literes) a konyhában.
lakásunk 70nm kb. mi most átalányban fizetünk, de kiszámoltam a havi kb. átlagot, ami nekünk olyan 17e Ft.
nektek ez hogyan alakul?
éjszakai áramkör még létezik? mit lehet róla tudni?
60nm, a számlánk havi 11-12e Ft. Mi minden hónapban bejelentjük az állást, az alapján számláznak.
Amit használunk?:mosógép, mosogatógép, tűzhely, tévé, számítógép, villanyok.
Spórolni én már ebből nem tudok. Mosni kénytelen vagyok, napi 2x is, a mosogatógépet fullra pakolom, amit lehet még a konnektorból is kihúzok.
Démászosak vagyunk 62 nm-en lakunk. Megy a mosogatógép, mosó-szárítógép, hűtő-fagyasztó, mikro, tv (csak esténként) számítógép, elektromos sütő, villanyok, ha rá kell fűteni a távfűtésre akkor az olajradiátor. 12-14000.- szokott lenni.
Az éjszakai áramkör témában nem tudok segíteni, nálunk nincs.
igen,nálunk is van laptop, hűtő, mikro...
nem értem, hogyan fogyasztunk mi ilyen sokat.
és nem mosok minden nap
viszont a laptop az megy minden nap.... végig a konnektorban
mondjuk egyikőtök sem írta, hogy lenne villanybojlere,
szerintem ez a ludas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!