Jól érzékelem hogy az idei tél mintha hidegebb tél lett volna, még a november is nagyon hideg volt, emiatt nektek is több a fogyasztásotok mint az elmúlt években?
febr. 7. 10:24
11/16 anonim 

válasza:

Én meg pont azon gondolkodtam, hogy máskor ilyenkor már 4erdei köbméter elment a kis 40négyuetméteres házam fűtésére akácból, idén meg még csak most kezdem a harmadikat.
12/16 anonim 

válasza:

A tavalyi télhez képest jóval hidegebb.
Tavaly március közepén már virágoztak a gyümölcsfák
13/16 anonim 

válasza:

12-es: egyelöre még a március közele igen messze van
14/16 anonim 

válasza:

Hidegebb, mint tavaly volt, de a régi telekhez képes enyhébb. Én, szintén fűtésköltség számítás miatt szoktam írni a hőmérsékletet, és december eleje óta 7 nap volt, amikor nem voltak mínuszok éjszaka sem és napközben is 10-15 fok volt, a többi nap átlagosan -4,-5, volt éjszaka,és januárban volt egy bő hét, amikor nappal sem ment 0 fölé a hőmérséklet, ezen a héten pedig minden reggel -7,-8 volt. Ami még kicsit csalóka lehet, hogy karácsony környékén kb 2 hétig ugyan nem volt hőmérséklet szerint rendkívül hideg, de ködös és párás volt a levegő, ami rontja a hőérzetet.
15/16 anonim 

válasza:

Minimálisan hidegebb csak. Nekünk nem látszik a fűtésszámlán a különbség.
16/16 anonim 

válasza:

Vannak emberek, akiknek a hőérzete alacsonyabb a párás borult kis hőingadozású időben. Ők többet fűtenek. Pont ilyen volt novemberben. Noha az éjszakák fagy mentesek voltak, de nálunk több napig nappal is 4 5 fok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!