Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogyan lehet felvenni az One...

Hogyan lehet felvenni az One ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, mióta már nem Vodafone?

Figyelt kérdés

E-mailre nem válaszolnak, a honlapjukon feltett kérdésre nem válaszolnak, a telefonszámukon automata idegesíti az embert. És a telefonjuk fizetős lett (ellentétben a másik két szolgáltatóval, ahol ingyenes.)

Chatelni nem lehet velük.

jan. 30. 14:04
 1/8 anonim válasza:
73%

Lakossági ügyfelek számára: +36 1 313 0000

Vállalati ügyfelek számára: 1420

Lakossági ügyfelek: ugyfelszolgalat@one.hu

Vállalati ügyfelek: corporate@one.hu

Személyes ügyintézés: Amennyiben a telefonos és e-mailes megkeresések nem vezetnek eredményre, érdemes lehet személyesen felkeresni a legközelebbi One ügyfélszolgálati pontot.

jan. 30. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Elsőnek: " +36 1 313 0000" Ezzel a telefonszámmal az a baj hogy hívott számon előfizető nem kapcsolható! 1270, vagy +36 1 288 1270 vagy +36 70 700 1270 az ONE telefonos ügyfélszolgálatának telefon számai. Vagy E-mail cím: ugyfelszolgalat@one.hu.
jan. 30. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Írd be a keresőbe...aztán válogathatsz, majd kimented a kezdőre..

előbb-otóbb meglesz..

jan. 30. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Ma beszéltem emberrel az 1270-en, nem is kellett sokat várni, és hasznos is volt.
jan. 30. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem újdonság. Én is próbáltam őket hívogatni de nem vették fel. Bementem az ügyfélszolgálatra ott meg bunkók voltak. Azonnal felmodtam a szerződést. Ennek két éve. Azóta nincs gondom.
jan. 30. 23:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Kényelmes megoldás a szolgáltatónak. Ha nem veszi fel a telefont, vegyek ki szabadságot, és menjek be az ügyfélszolgálatra. Hol élünk?

Egyébként köszönöm a válaszokat, sikerült velük beszélni.

Sajnos nekem a Google elsőnek a vállalatit dobta ki, ott pedig az automata jelentkezett.

Azt hiszem chaten nem lehet velük értekezni, a Telekommal viszont igen.

A Telekomnál ha a feltöltős kártyára vásárolok net bővítőt, az egy évig érvényes. Ha a One-nál vásárolok, akkor egy hónapig. Ha addig nem használom el, már pedig nem használom el, akkor elvesztettem a megmaradót.

Ez a különbség.

jan. 31. 05:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem a héten a 1220-as számon beszéltem velük.
jan. 31. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
7-esnek! Az 1220 a Yettel ügyfélszolgáltának száma! A volt Vodafone-é ami Most ONE azé pedig az 1270.
jan. 31. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!