Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Az MVM Next miért nem küld...

Az MVM Next miért nem küld e-mailben tájékoztatást a villanyóra leolvasásáról?

Figyelt kérdés
Havi elszámolásban vagyok, az E-on mindíg küldte, hogy mikor kell leolvasni az órát, de amióta átvette az MVM a szolgáltatást azóta ők nem küldenek, miért?

tegnapelőtt 19:46
 1/7 Noren1989 ***** válasza:

Bàrmit àllítasz be, nem műkszik.

Egyszerűbb, ha online naptàrba felírod.

tegnapelőtt 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Nekik nem feladatuk.
tegnapelőtt 20:11
 3/7 A kérdező kommentje:
De miért ekkora megugorhatatlan probléma ez az MVM-nek amit az E-on élből tudott?
tegnapelőtt 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen vacak, én is hiányolom, főleg mivel nem egyszerre vette át a villanyt és a gázt, ezért két külön időszakban kell őket diktálni, míg EOn-nál egyszerre.

Az értesítési beállításoknál amúgy írják, hogy a korábbi Elmű-Émász területeken nem működik a funkció, max annyit lehet tenni, hogy a diktálási időszakot beírja a google naptárba, viszont nekem ott is csak a villanynál működött, gázt nem írta be.

tegnapelőtt 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Na várjál.

A havi diktálásról nem küldenek értesítést (ez az MVM területe) vagy az éves leolvasástól? (Ez az EON-hoz tartozik)

tegnap 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Tegnap nekem sem jött email a diktálásról, pedig decemberben még kaptam a leolvasáskor egy értesítőt.
tegnap 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 Az MVM applikációban hiába pipálod be, az értesítéseknél, hogy figyelmeztessen a havi diktálási időszak első napján, illetve a vége előtt 2 nappal, mégsem küld üzenetet, e-mailt a program, csak a sikeres diktálásról.
tegnap 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!