Otthon élő dolgozó fiatalok! Mennyit adtok haza a keresetetekből?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:18
11/13 anonim válasza:
Semennyit.
Illetve Szép kártyára kapok 20.000 Ft-ot
Azt oda adom a szüleimnek mindig úgyis etetnek otthon.
12/13 anonim válasza:
12 évvel ezelőtt 20-ezerről indult és 19-ben vagy 20-ban 30-ezerre emeltem, akkoriban ebben még kaja is benne volt. Akkor még anyum főzött. Közben elkezdtem apránként vásárolgatni magamnak, 23-tól főzök, maradt a 30-E ugyanúgy az áremelkedés miatt, illetve anyum nem szólt egy rohadt szót sem, páromtól pedig 20-ast kért. Halála után kiderült, hogy jól lehúzott minket. Ugyanis az egész rezsi hármunkra 30-E volt. Kettőnkre éppen most egyre csökken.
13/13 anonim válasza:
12+
Hozzáteszem, hogy jóban voltunk és ezért is maradtam vagy ezért nem küldtem idősotthonba a betegségével. Hogy miért nem szólt vagy miért nem nézett utána? Fogalmam nincs. Én pedig ráhagytam. Értem úgy, hogy én már magamnak vásároltam kaját és az kiesett volna a pénzből. Fejenként 15-E kellett volna. De már nem tudunk ezzel mit csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!