Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Otthon élő dolgozó fiatalok!...

Otthon élő dolgozó fiatalok! Mennyit adtok haza a keresetetekből?

Figyelt kérdés
tegnap 11:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, de magunkra főzünk és fizetjük a saját rezsink, ha valami elromlik vagy fel kell újítani mi álljuk (egy ház de külön háztartás).
tegnap 11:22
 2/13 anonim válasza:
77%
130 ezret plusz ha úgy van vásárolok. 450 nettót keresek. Ott vagyok így mintha egy olcsó albérletet fizetnék, de nem idegennek fizetek. Családban marad.
tegnap 11:22
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Semennyit, a szüleim nem fogadják el. Még egyetemista vagyok és a diplomáig mindenképpen otthon tervezek lakni (azaz 2026. februárjáig, amit ők támogatnak) és az, hogy részmunkaidőben dolgozom, az elköltözésemet alapozza meg. Hidd el, többször kérdeztem, hogy ne adjak bele legalább egy húszezer forintot, de nem fogadják el. "Ha tíz évesen sem fizettél, most se fogsz."

Amiben tudok, segítek (sütés-főzés, takarítás, vásárlás intézése, tesók fuvarozása), de pénzt nem fogadnak el. "Az az én kis vagyonkám, vigyázzak rá," mondta apám.

23/N

tegnap 11:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit. Nem is fogadnák el.

Úgy vannak vele hogy nincsenek rászorulva hogy pénzt kérjenek tőlem, és így támogatják hogy tudjak megtakarítani a jövőre.

tegnap 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, nem szorulnak rá, nincs ilyen igényük.
tegnap 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
55%

Semmit, mert arra gyűjtök, hogy szeptembertől külön bírjak költözni, de én fizetem magamnak az egyetemet, magamnak vettem autót, magam tankolom, szerelem és tartom fenn. Illetve nyilván magamnak veszem a kaját melóba, meg ilyenek. Sok korombelinek anyuci csinálja a szendvicset munkába, apu tankolja a kocsit, stb.

Tavaly négyszer voltam nyaralni. Azt is 100%-ban én fizettem magamnak.

tegnap 11:53
 7/13 anonim válasza:
100%
Nincs meghatározva. A nevetséges jövedelmem még így is több mint a szüleim járandósága együttvéve. Anyámnak oda is adtam a másik bankkártyámat, a számla csak egy másik banknál való kedvezményesebb hiteltörlésztés miatt lett létrehozva. Ami marad rajta, vegyen a boltba belőle élelmiszert, amiből mindannyian eszünk. A Széchenyi kártya is nála van, hasonló okból. Így összesen 150 ezerrel szállok be ha úgy tetszik. Így hogy együtt élünk, mindig gyűlik össze annyi pénz a számlákon, hogy apránként tudunk felújításokat végezni. Nem volt szívem putris körülmények közt otthagyni őket.
tegnap 11:53
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Milyen szülő már az, aki pénzt kér a pályakezdő gyerekétől. Inkább neki kéne adnia, nem elvennie. Szánalom a köbön.
tegnap 11:58
 9/13 anonim válasza:
Semennyit, hogy tudjak gyűjteni
tegnap 12:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#8 Ez ostobaság volt tőled. Azok a szülők akik nem keresnek jól azok joggal vrják el, hogy amikor a gyerekük már dolgozik akkor a közös lakásból, közös étkezésből valamilyen mértékben vegyék ki a részüket. Ha a gyerek már nem lakna otthon akkor nekik a rezsi is meg a kaja és egyéb költségük is sokkal alacsonyabb lenne és könnyebben tudnának megélni a kevés jövedelmükből.

Mégis mennyire kell ostobának lenni hogy valaki akkor is elvárná, hogy a szülei tartsák el amikor már saját keresete van felnőtt létére és ők meg keveset keresnek?

tegnap 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!