Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyit költötök havonta...

Mennyit költötök havonta élelmiszerre, rezsire, egyéb költségekre?

Figyelt kérdés

jan. 3. 11:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

A kaján lehet a legtöbbet megfogni.

Kenyeret 2 naponta sütök. Mikor hogy jön ki. Van úgy, hogy naponta. Fél kiló kenyeret 200 forintból hozok ki.

180 Ft 1 kiló liszt, de csak a harmada kell a fél kilóhoz. Így 1 kiló lisztből 3 félkilóst csinálok. Szóval heti 1 max 2 kiló liszt fogy el.

Az 1 hétre 180 max 360ft.

Csak hétvégén főzök.

jan. 9. 23:45
 12/17 anonim ***** válasza:
23%
#11 szóval most spórolsz dd 30 ev mulva annyo betegseged lesz hogy sokszorosan megbosszulja majd magát ez az egyhangú étkezés
jan. 10. 00:36
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
#12-es A kaján való spórolás nem azt jelenti hogy mást eszel(az ha már mást kell enni az nem spórolás hanem szegénység) hanem azt hogy ugyanazt eszed csak olcsóbban szerzed be, és hozzáteszed a saját munkádat az elkészítéshez. Az hogy maga süti a 11-es a kenyeret az pont egészségesebb étkezést jelent, mert adalékmentes a kenyeret eszik.
jan. 10. 00:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy nem főz, még ehet egészséges dolgokat. Nyers zöldséget és gyümölcsöt, kevés olajosmagot.

jan. 10. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Sok halat eszem, zöldséget.. aszaltgyümölcsöt. Táplálékkiegészítőt is szedek napi szinten. Amit kerülnöm kellene az a gyors leves, de munka után hazatérve jó tűzoltásra. Zabkását is fogyasztok. Egyhangú, de egészségesnek mondják. Ja és a cukor... Kávés vagyok, de cukor nélkül nemtudnám elképzelni. Kioktatást nem kértem.
jan. 12. 23:46
 16/17 anonim ***** válasza:
10: Alig eszek és szinte csak magyar kaját eszek, de 75-E egy hónapra! Ugyan próbálok alapvetően egészségesen, de szutyok sem olcsó már és tényleg kevés adagot eszek.
jan. 14. 09:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Rezsi kettőnkre: 23-E alatt.

Telekom nekem: 6-E alatt.

Flip kettőnkre: 6-E felett.

Egészséges étkezés nagyjából csak nekem, kevés rendelés, háztartás: 85-E alatt.

Mivel olcsó a rezsi, ezért nem spórolok a főzésen. De nem is tudok azon a madáradagon, amit eszek. :D Párom pedig munkahelyen kap ebédet.

36/F

jan. 14. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!