Spájzoltál be élelmiszert?
Figyelt kérdés
A várható áremelések miatt?2022. ápr. 22. 20:57
2/19 anonim válasza:
Nem. Közel lakom a szlovén és osztrák határhoz. Az ottani boltokban nem egy dolgot olcsóbban meg leehet venni.
3/19 anonim válasza:
Most megyünk majd nagybevásárolni
4/19 anonim válasza:
Nem nagyon érdemes. Szinte minden megromlik max 1 éven belül. Néhány konzervvel meg nem sokra megyünk.
5/19 anonim válasza:
Tartalék régen is volt.Most sem halmoztam fel belőle többet.
6/19 anonim válasza:
Azért direkt olyan tempóban emelik az árat, hogy ne érje meg spájzolni, csak rádrohad a végén.
7/19 anonim válasza:
#2-es, én is az osztrák határnál lakom, csak kicsit feljebb, de adj már tippet mit lehet a sógoroknál olcsóbban megvenni!
8/19 anonim válasza:
#7 Például zöldség-gyümölcs, háztartási szerek, kávé, édességek, üdítők, ruhák. Ezek forintban nálunk többnyire drágábbak és akkor még nem vettük figyelembe, hogy náluk mennyi az átlagbér és nálunk mennyi.
9/19 anonim válasza:
Én is viszonylag gyakran járok Ausztriába, egy-két kivételes akción kívül nem olcsóbb ott semmi.
Az átlagbérnek ehhez a témához meg semmi köze nincs.
10/19 anonim válasza:
Nem. Eszembe se jutott. Mi értelme lenne?! Csak minden rámromlana és mehetne a kukába. Az aztán a nagy spórolás! Az olaj megavasodik, a liszt megkukacosodik... Na meg az áremelést akkor se tudnám elkerülni, legfeljebb csak elhúzni egy-két hónappal. Hosszú távon így is, úgy is ugyanott lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!