Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyi a számlátok?

Mennyi a számlátok?

Figyelt kérdés
Áram és gáz érdekene havi szintre lebontva én ha jól számolok 40.000/hó kicsit sokallom vagy ez reális? 110nm 23-24fok

jan. 2. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Teljesen jónak tartom, elégedett vagyok.
jan. 3. 07:49
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező - nem a belepofázás szándékával -, de ha lejjebb vennéd a fűtést, rengeteget spórolhatnál. Én havi 30 ezerről nyomtam le havi 12 ezerre a gázszámlát, csak mert beállítottam a kazánt fix. 20 fokra. Nem sül bele a gatyámba a hátsóm, de veszek fel pulcsit és vastag zoknit, valamint elfogadom, hogy tél van.
jan. 3. 08:41
 13/15 anonim ***** válasza:

A gáz és villany átalányunk összesen havonta 28 ezer forint körül van kb.

Én sokallom, de nem panaszkodok, mert pontosan tudom, hogy meglehetősen kényelmesen élünk. Jelentősen vissza lehetne ezt szorítani valószínű, ha nem 23 fok lenne az igényünk -3 fokban is.

114 nm, minimálisan szigetelt és modernizált kádárkocka állandó 23 fokkal bent.

jan. 3. 10:52
 14/15 Bogica0616 ***** válasza:
23 fok, vályog tégla ház. 100+50 nm. Gáz: 11000 Ft, villany:14000 Ft.
jan. 3. 23:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Kisbabánk van és neki azért annyira nem szeretnénk hideget, játszószönyeg a földön stb.. így érezzük biztonságban magunkat:))
jan. 4. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!