Mennyi a havi gáz számlátok földszinti lakásban lakók? (kb. 40nm)
Figyelt kérdés
Konvektor fűtés érdekelne a legjobban. Kicsit soknak érzem a számlánkat ekkora lakásra úgy, hogy még komolyabb mínuszok sincsenek.2021. jan. 1. 19:39
1/16 anonim válasza:
38 m2-es, parapetes konvektor, éves szinten 80ezret fizetek rá.
2/16 anonim válasza:
58 m², fűtés, gáztűzhely és melegvíz: évi 150ezer.
3/16 anonim válasza:
Konvektor (egy darab), 38 négyzetméteren: havi olyan 4500 forint, de nincs igazán meleg.
4/16 anonim válasza:
Ez nagyon eltér attól függően, hol van a lakás, mennyire van körbeépítve, stb.
Nekünk van egy földszinti, évi 25-30 000 körüli fűtésszámlával, 2 konvektor, régi, öntöttvas.
De belvárosközeli, nem ment le 0 fok alá a kinti hőmérséklet, talán 5-10 napra csak, akkor is mínusz 1-2 fokra, mert volt egy pici hó.
Belmagasság 310 cm.
35 nm.
5/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok tényezőtől függ és nem lehet két hasonló lakásnak ugyanannyi a fűtési költsége, csak kíváncsiságból mégiscsak valami összehasonlítási alapnak kérdeztem. Nálunk is nagy a belmagasság, több helyen is problémás a szigetelés de havonta így is 20 ezer csak fűtésre... Kicsit durva számomra. (Első konvektoros, földszinti lakás)
2021. jan. 2. 13:23
6/16 A kérdező kommentje:
Gáztűzhely, meleg víz is gázról megy de nyáron max 2 ezer volt az a rész a rezsiből.
2021. jan. 2. 13:24
7/16 anonim válasza:
Mekkora a belmagasság? Én a 3-as vagyok, 410 cm. Igaz, első emeleti, de alattam igazából garázs van, ott nem fűtenek... Elég soknak tűnik a tied, ha átalány (ha télen annyi az év 8 hónapjában meg nulla, akkor elmegy).
8/16 A kérdező kommentje:
3 méter a belmagasság, nem átalányt fizetünk. Alattunk pince is van és csak egy konvektor van az egész lakásra.
2021. jan. 2. 13:58
9/16 anonim válasza:
Szerintem azért ez elfogadható, ha mondjuk 5 hónapig fizetsz ennyit, a többiben meg semmit. Bár így is magas kicsit, modern a készülék?
10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan hány éves, nem a modern kategória de szerelő által karbantartott. Sajnos akkor ez van, fűteni meg muszáj. Köszönöm a válaszát mindenkinek!
2021. jan. 2. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!