Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Magas gáz fogyasztás! Normális...

Magas gáz fogyasztás! Normális ez a mennyiség??

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettünk nyáron egy 180 nm vályogházat cseréltünk műanyag nyílászárokat a falak 50esek.

November 22én tették fel az új 0-ás gázóra.

November 27ig elment 118m3 gáz be tudtuk annak hogy később lett elkezdve fűtve hidegek a falak és évekig nem volt fűtve.

Viszont 25én néztem az órát és 733m3 35nap alatt.

Nem értem..napi par naponta beztem a fogyasztást és kb 28-30m3 megy el. Vegyes felhasználók vagyunk.

Normalis ennyi fogyasztás? Tudtam hogy valószínűleg nem fogunk a kedvezménybe bele férni de ennyire sok fogyasztásra nem számítottam.

dec. 29. 20:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ez nagyon magas fogyasztás, valószínűleg elavult fűtésrendszer okozza. Milyen kazán van?
dec. 29. 20:13
 2/24 anonim ***** válasza:

Mik mennek gázzal?

Mik a fűtési szokásaitok?

Mennyi a belmagasság?

dec. 29. 20:24
 3/24 A kérdező kommentje:
Bocsi az kimaradás higy az is új. Az egész gáz most lett kiépitve beüzemelve a kazán is új.Saunier duval kombi új gázkazánunk van.
dec. 29. 20:24
 4/24 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A födém milyen? Lehet, hogy ott hűl ki nagyon gyorsan a ház. Már 10 cm üveggyapot is csodákat tud tenni, de legjobb 2x10 cm kötésben lerakva a padlásra. De ha például régi gázbojler van és szerettek hosszan zuhanyozni, az is sokat fogyaszt.
dec. 29. 20:26
 5/24 A kérdező kommentje:

Fűtés,Melegvíz,főzés a sütő villany.

Belmagasság lejjebb lett hozva 290cm.

dec. 29. 20:29
 6/24 A kérdező kommentje:
A födém stukatur. Nincs ott szugeteles ahogy lejjebb lett hozva a belmagasság gipszkarton van ugye.
dec. 29. 20:30
 7/24 anonim ***** válasza:
Nagyon sok. Az egész házat fűtitek, és hány fok van?
dec. 29. 20:31
 8/24 anonim ***** válasza:
Mindenképp rengeteg. Nekünk 150 m2 38-as szigeteletlen téglaházban 12-13 m3 most a fogyasztás. 22,5 fokot tartunk. Az ablakok és a födém vannak csak szigetelve, és kondenzációs kazán van. A vizet villanybojler melegíti, az nem gázról megy.
dec. 29. 20:31
 9/24 anonim ***** válasza:
Akkor a födém lesz a ludas. Mi tavaly dobtuk fel a gyapotot, harmadával csökkent a fogyasztás, és mivel az már bőven a piaci árban volt, így összegszerűen kevesebb mint fele lett a számla.
dec. 29. 20:33
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
A gipszkarton mögött/fölött nincs szigetelés?
dec. 29. 20:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!