Házunkban(90nm)megérkezett az első téli gázszámla. Mennyire reális szerintetek ez az összeg? 47000 ft? Nekem furcsa, mert eddig panelben laktunk, télen-nyáron fizettük az átalányt, bele is fértünk és extra meleg volt a lakásban.
szigetelt házról beszélek. A bejárati ajtó viszont eléggé szelel és ott egy elég nagy folyosó van. Ablakok jók.
Sajnos mi 22 foknál fázunk, két gyerekkel legábbis. Én meg otthonról dolgozom, nyilván akkor leveszem, de akkor sem akarok lefagyni.
Hacsak nem 30 fokra fűtitek fel a házat, ez nagyon sok. Hogy fizettek, havonta diktáltok, vagy átalány? Nem lehet előző lakó elmaradása?
Kb én is akkora házat fűtök, de kb 1/3-át kevésbé, így átalányban fizetek
11 OOO-et. Kodenzációs kazán, radiátorral, és gáztűzhely. Nem fűtök 20 foknál melegebbre soha, szigetelt ház jó nyílászárókkal.
Megtettúk. Feltettunk egy hoszigetelos függönyt. Elkezdett az ajto vizesen belülről, ez sem megoldás
23.5-on megy a fűtés. 2 gyermek van. Ez olyan sok?
Panelben 25 volt letekert allapotban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!