Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miből lehet kifizetni a több...

Miből lehet kifizetni a több 100 ezres fűtésköltséget egy régebbi házban?

Figyelt kérdés
Vegyünk alapul egy 150-200 négyzetméteres késő Kádár-kori tetőteres házat, ahol nincs vegyestüzelésű kazánra átállási lehetőség, szigetelés is híján, csupán egy nyíltégésterű kazánnal lehet fűteni. Hogy a bánatban lehet kifizetni a havi többszázezres gázszámlát?
nov. 18. 11:01
1 2
 11/13 mindentudó99 ***** válasza:
49%
Mert a te hazad kicsi. Falun 150 meg ket generáciös 200m2 es házak vannak. Szigetelés nélkül régi ablakokkal.
nov. 19. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Albérletbe kiadni, és a bevételből.
nov. 19. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:
33%

"Mert a te hazad kicsi. Falun 150 meg ket generáciös 200m2 es házak vannak. Szigetelés nélkül régi ablakokkal."

Egy túrót kicsi! 300 m2 tetőtérrel és szuterénnel. De van kertem, és a zöldség gyümölcs megterem. (Mint falun.) És ezeket nem kell megvenni drága pénzen. Nem szórom el a pénzt és mindig felújítok valamit. Így lett a hőszigetelés is. Meg a hőszivattyú is. Meg új nyílászárók is. Vagy a falun már nem kertészkednek, hanem bemennek a városba szőlőt venni? [Egy hónapja tojásért mentem a piacra és megdöbbenve láttam, hogy 1500 Ft az Othello szőlő. 20 kiló saját termésből még Othello lekvárt is csináltam. Mikor vendég jön hozzánk, és elmenetelekor ajándékba adok neki egy üveg házi készítésű lekvárt, látom rajta az örömöt.]

nov. 20. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!