Lépcsőház világítását, takarítását, közös felújítások (pl lift, tető, vakolat?) ilyesmiket. Minden olyan költséget, ami közös érdeke a lakóknak.
nov. 9. 21:11
3/13 anonim válasza:
Pénzt :D
nov. 9. 21:12
4/13 A kérdező kommentje:
Lemaradt :D
Kinek kell fizetni, hogy szedik be?
nov. 9. 21:17
5/13 A kérdező kommentje:
Értem, nagyjából én is erre tippeltem.
nov. 9. 21:17
6/13 anonim válasza:
Bármit, amiről a közgyűlés úgy dönt, hogy a része lesz.
Havonta kell fizetni, és kapsz róla értesítést.
nov. 9. 21:37
7/13 anonim válasza:
Albérlőként a tulajnak fizetem, ő pedig a társasházi számlára utalja. Benne van a szemétszállítás, lépcsőház fűtés világítás, ha valami apróságot javítani kell, a takarítás, ami mostanában elmaradozik, meg a közös alap, ami gyűjtenek nagyobb kiadásokra. Illetve a közös képviselő díja. 12 ezer forint havonta. Sokallom, mivel a bejárati ajtó havonta elromlik, a világítás dettó, egy normális kuka nincs. A beázást is csak nagy nehezen volt hajlandó elhárítani a kk.
nov. 9. 21:44
8/13 anonim válasza:
Nálunk havi 8000.
Szemetszallitas, lift, világítás(chh. 3 hét után untam meg hogy nincs égő, így én cseréltem ki a lépcsőhazban..)Fűtés, takaritas (hagyjuk szerintem..), lift.
ezen felül most volt felújítás. (kaputelefon, postalada, lépcső járólapozasa) arra meg pluszban fizetni kellett fejenként 20.000 forintot amit nem értek miért és mirrt nem telt ki az évek óta beszedett dijbol de legyen. Így kb ennyi.
nov. 9. 22:54
9/13 anonim válasza:
A közös képviselő luxusát
nov. 9. 22:57
10/13 anonim válasza:
A társasházi közgyűlés által meghatározott költségeket. Ahol pl a lakók takarítják a lépcsőházat, ott azt nem tartalmazza. Ahol van füves terület, ott annak a renbentartását is, ha van portás,medence, teniszpálya, akkor azokat is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!