Kedvezményes gáz minden honapba 144, vagy télen több?
2024.08.01-től fix kedvezményes rendszer lépett életbe, megszűnt az aktuális időjárást lekövető kiosztás. Minden hónapra adott hőmennyiség jár, napi szinten ez a mennyiség osztva a hónap napjainak számával.
Megszűnt a különbség a csak fűtéses és a vegyes felhasználók között, mindenkire ez az egy táblázat vonatkozik.
Ha valaki mondjuk 20-i diktálós, akkor az előző hónapra járó mennyiségnek kapja a 10 v. 11 napra járó részét, plusz az aktuális hónapra járónak a 20 napra eső részét.
A görgetés hónapról-hónapra érvényes, ami azt jelenti, hogy ha valaki egy időszakban nem fogyasztja el a kedvezményes mennyiségét, akkor azt átviszi a következő időszakra, és később elfogyaszthatja.
Ha viszont egy időszakban túlfogyasztott - azaz fizetett paici mennyiséget -, de utána alulfogyaszt, akkor annyit visszaáraznak neki kedvezményesre, ami addig belefér.
ma 12:43
Tényleg nem érted vagy nem akarod megérteni? OK. hogy engem hülyének nézel de olvasd már el a többi válaszoló válaszát is. Évente egyszer kompenzálódik a túlfizetésed és az alul fizetésed is. Ezér hívják éves elszámolónak.
ma 14:15 Nem az egyes voltam de ezek szerint te sem érted az egész rendszert.
Olyanok vagytok mint az öregasszonyok akik a piacon összevesznek melyiknek a jobb, mert az egyik 3-án a másik 20-án kapja a nyugdíját. Nos, azoknak sem lehet bemagyarázni hogy tök mindegy mert mindkettő következő havija egy hónap múlva lesz. NEM! MERT MARIS MINDÍÍÍÍG KORÁBBAN KAPJA MINT ÉN!!!!😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!