Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Társasházban lakó egyedülállóa...

Társasházban lakó egyedülállóak! Hogyan készültetek fel önállóan életetek első olyan közgyűlésére, ahol már közvetlen családtag nem volt jelen?

Figyelt kérdés
Izgultatok nagyon, vagy kevésbé volt számotokra jelentősége? Milyen érzéseitek voltak? Esetleg semmi különös?

okt. 26. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Mégis hogy készültem volna? Nem kellett előadást tartanom.... Hogy milyen érzésem volt, azt röviden össze tudom foglalni: unalom. Odamentem, meghallgattam a sok érdektelen hülyeséget, aláírtam a jelenlétit, aztán eljöttem. Nem kell ezt túlmisztikálni, senkit sem érdekel, hogy ki képviseli az adott lakást.
okt. 26. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kellett volna izgulnom vagy készülnöm? Vagy miért lett volna ott családtagom?

Mindig egyedül mentem, végighallgattam, esetleg előtte-utána beszélgettem pár mondatot a többi lakóval. Ennyi.

okt. 26. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem érzem, hogy bármire is "fel kellett volna készülnöm". Mégis, mire? Meg minek izgultam volna? Elmentem, aláírtam a jelenléti ívet, meghallgattam a beszámolókat, aztán szavaztam és ennyi.
okt. 26. 18:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kinél mikor volt a legutolsó ilyen alkalom és mikor várható nagy vonalakban a következő?

okt. 26. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A társasházakban évente 1x kötelező lakógyűlést tartani. Ha jól tudom, legkésőbb májusban.Nálunk a szigetelés miatt a kötelezőn kívül még 2x volt, mert nem nagyon akart összejönni a megfelelő igen százalékban.
okt. 27. 09:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Közgyűlésen nincs mit izgulni.

A lakók kétharmada el sem megy, főleg, ha ügyesen munkaidő végén tartják, nehogy odaérj.

Maradnak a nyugdíjasok, akik panaszkodni, meg bandázni mennek.

okt. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!