Korlátlan mobil internet 8-9e forint alatt? Szolgáltatók, csomagok?
Figyelt kérdés
Jelenleg 13.000 forintot fizetek a Telekomnak.
Már nincs hűségidőm, szeretném lemondani.
okt. 17. 13:12
11/17 anonim válasza:
Nekem a Triconnect-nél van mobilnetem évek óta. Jelenleg 8700 Ft/hó és korlátlan. Netflixezünk is rajta, minden teljesen jól jön.
12/17 anonim válasza:
"Beszélgetési lehetőség csak úgy kell, hogy engem tudjanak hívni. Én nem hívok senkit."
Akkor az általad említett Mobilnet XXL már nem jó neked, ugyanis az csak adatkártya. Hanghívásra egyáltalán nem használható, fogadni sem tud hívást. Nézd meg a Yettelnél a Yepp nevű csomagot, az talán jó lehet, vagy flotta.
13/17 anonim válasza:
12-es! Épp tegnap fizettem elő a YEPP-re a Yettelnél. 2024. november 4.-ig 5990 Ft-os bevezető áron érhető el, 2024 november 5.-től pedig 8990 Ft/hó. És a Yepp csak Mobil adat forgalmat tartalmaz, azt viszont korlátlan-ban. Ha hívni is akarsz akkor azt plusz előfizetésért lehet.
14/17 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint vagy választok egy pár ezer forinttal olcsóbb csomagot, de nem tudok telefonálni, engem sem tudnak hívni. Vagy tulajdonképpen ugyanitt vagyok :/
okt. 19. 09:23
15/17 anonim válasza:
"Beszélgetési lehetőség csak úgy kell, hogy engem tudjanak hívni. Én nem hívok senkit."
átváltani feltöltő kártyásra és a már említett korlátlan Maraton mobilnet 3990.-
Egy évig bőven elég.
16/17 anonim válasza:
Az előző válaszoló által írt 3990 Ft-os Maraton az 5 GB adatot biztosít, ez nem tudom hol korlátlan.
17/17 Bogica0616 válasza:
Vegyél egy feltöltő kártyát azt hívhatja bárki és mellé még egy kártyát korlátlan adat előfizetéssel amit kineztél magadnak. A legtöbb telefonnál be tudod állítani, hogy az 1 SIM kártya hívásra jó, a másikon meg netezel azt meg van oldva olcsón. Nekem is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!