Melyik szolgáltatónál éri lehet a legkedvezőbb áron korlátlan otthoni és mobil internetet bérelni?
Általában flottáknál.
De mindenképp olyan flottát válassz, ahol a szolgáltatóval szerződsz, és a flotta csak a csomagot adja, ami kiegészíti a szolgáltató kínálatát. Ez egy plusz biztosíték.
Vodafone hálózatosat kerülném, én gyűlölöm őket, szar a beltéri térerő (XXL mobilnetes vagyok), bár nyilván egy otthoni mobilnethez jó térerőnél is érdemes beszerezni egy toronyra irányított kültéri antennát is.
Ha kell/elérhető 5G, akkor viszont lehet a szolgáltatónál a legjobb még most is, mert adnak kedvezményes modem/routert. Azt külön megvenni. Legalébb 90 ezres tétel még mindig asszem.
(Viszont 5G sok helyen nincs igazi, csak kammu 5G, ami a 4G sebességét tudja csak ugyanúgy... de más frekvencián, nem annyira telített)
Illetve figyelni kell rá, mert van olyan is (digi-nél volt nekem, többieknél nem tudom hogyan van),hogy a mobileszközökbe szánt kártya nem fog kapcsolódni másfajta eszközbe (tehát egy pl routerbe rakva nem menne). Erre rá kell kérdezni, ha nem írják.
Otthoninál le kell szűkíteni, hogy mely szolgáltatók vannak egyáltalán jelen a lakóhelyeden, mennyiért építik ki a rendszerüket, milyen egyéb díjak vannak, pl. modem bérlés.
Mobilnál nem az olcsóság a legfontosabb, hanem az, melyik szolgáltató érhető el a közeledben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!