Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy kell a rezsit utalva...

Hogy kell a rezsit utalva fizetni?

Figyelt kérdés
eddig csak csekken fizettem mindent, most utalni szeretnék mindent, mit kell csinálni? Nem automatikus számláról való levonást szeretnék, mert az pénzbe kerül pluszba.
okt. 14. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Egy ideig én is utalgattam, aztán mivel nem tudtam mindent észben tartani, késtem ezzel-azzal pár napot, na akkor állítottam át mindent. Időt is spórolok, az a pár száz forint nekem megéri.
okt. 15. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
i-Csekk applikáció mobillal.
okt. 15. 19:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell a szolgáltatóhoz bemenni személyesen?
okt. 15. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell személyesen bemenni, nem tudjuk neked melyik szolgáltatók küldik a rezsi számlákat, de általában van online ügyfélszolgálatuk, oda kell regisztrálni, ehhez legtöbbször a kellenek különböző felhasználó azonosítók, amelyek megtalálhatók a számlán. Ott aztán lehet fizetési módot változtatni, lehet e-számlát kérni. Letöltheted az iCsekk alkalmazást, kérheted oda a számlákat, vagy beolvashatod a csekkről a QR kódot, és kifizetheted bankkártyával pár mozdulattal. Persze ehhez is regisztrálni kell pár helyre (Díjnet, Simplepay), de utána már nagyon egyszerű.
okt. 15. 21:07
 15/16 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM 14-ES VÉGRE AZ ELSŐ HASZNOS VÁLASZ. Végre valakinek sikerült leírnia a kérdésre a választ.
okt. 16. 12:37
 16/16 anonim ***** válasza:

"Letöltheted az iCsekk alkalmazást, ... beolvashatod a csekkről a QR kódot, és kifizetheted bankkártyával"

csak be kell írni a kártya számát, kártyán lévő nevet, a megfelelő helyre ...

így a legegyszerűbb ...

okt. 16. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!