Hogy kell a rezsit utalva fizetni?
Belépsz a bankod alkalmazásába és ott legtöbbször van csekk utalás, kitöltöd mint a csekket és utalsz.
De ha nem megy segítség nélkül bemész a bankodba és segítenek hogy hogy kell csinálni.
Kèrsz e-számlát, ott mindig van bankkártyás fizetèsi lehetősèg.
Másik, hogy a számládon megnèzed, hova kell utalni ès mi kell a közlemènybe, aztán utalhatod.
Én mindent utalok. Mobilról, netbankból.
Minden számlán van számlaszám. Erre elutalom a számlán szereplő összeget. Közleménybe beírom a szerződészámot/számlaszámot/partnerszámot (attól függ, hogy mi van), nevet.
A számláim felén van "használati utasítás", ahol le is írja hogy utalj, mit hova írj.
8éve így csinálom, sosem volt probléma vele.
Menj be a bankba, ahol van a számlád (ha nics bankod, sem számlád, akkor nyiss), ahol az alkalmazott mindenben segít. Meg kell adnod egy jelszót, de ezt még a bankosnak se áruld el, csak írd be, ahová ő mutatja. Ő tudja, hogy ilyenkor elkell fordulnia. További magyarázatot is kapsz tőle.
A számláidat kérheted postán, vagy a számítógépedre. Vezess egy kimutatást, hogy mit, mikor, kinek fizettél.
"Nem automatikus számláról való levonást szeretnék, mert az pénzbe kerül pluszba."
Igen és kevesebbe, mintha utalod. Állíts csak be nyugodtan csoportos beszedést!
Egyébként ha csekked van, de utalni akarod, szimplán a QR kóddal és egy iCsekk appal megvan.
7!
Ez pl számlacsomag függő.
Ha én beállítanék csoportos beszedést, az 60ft/db lenne. Nekem 8*60Ft=480Ft havonta
Ezzel szemben minden utalásom ingyen van.
Nem az a 480ft, mert a mai világban az semmi. Hanem csak azt akarom vázolni, hogy nem feltétlen olcsóbb a csoportos beszedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!