Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyi 1 m3 gáz ára? 2024 ben...

Mennyi 1 m3 gáz ára? 2024 ben és mennyi az amit piaci ár alatt lehet fizetni? Diktálósok vagyunk !

Figyelt kérdés
szept. 24. 06:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Maradok a diktálásnál igy nyáron nincs vég számla igaz?"

Végszámla minden évben ugyanakkor van, nálam pl. április, ez nem függ a számlázás módjától, lehet nálad akár júliusban is. De mivel mindig a valós óraállásod van leadva, nincs meglepetés, bármikor is van az éves zárás.

"Csak azt fizetem amit az adott hónapba el. Fogyasztok kedvezményes áron 1729 ig?"

Igen. És nyáron kellemes pár m3-t kell csak fizetni, ha tűzhelyet használsz. Ha azt sem, akkor csak az alapdíjat.

Nekem sokkal kellemesebb diktálni és nyáron kvázi nem fizetni gázt, mint hogy minden hónapban ugyanannyit fizessek. Ráadásul mindig a valós fogyasztásomnál vagyok a leolvasással, nincs évi egyszeri meglepi a záráskor fel vagy le irányban az elszámolásban. De nem vagyunk egyformák, van, akinek az a szimpatikus, ha el van osztva 12 egyenlő részre a saccolt éves fogyasztása.

szept. 30. 18:01
 12/14 A kérdező kommentje:
# 11 enis, így, látom ésszerűbbnek nincs, horror vég számla túl fogyasztás, esetén vagy, barmijen meglepetés csak, fűtésre használjuk főzés sima, gáz palackos, megoldás
szept. 30. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:
23%
Azért nálunk a rendszerhasználati díjak, meg a 27°-os ÁFA az oda b.sz.
okt. 1. 00:23
 14/14 anonim ***** válasza:
... és ezért 102.- a teljes ár 1 m³.
okt. 1. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!