Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hány fok van nálatok most?...

Hány fok van nálatok most? Fűtetek?

Figyelt kérdés
Olyan hírtelen hűlt le az idő hogy csak na. Néhány napja kánikula, most meg novemberi időjárás...
szept. 12. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 26.5

Eszembe se jut fűteni

szept. 12. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 23 fok van. Alaposan átszellőztettem a lakást. Lehet, hogy hétvégén fogok fűteni, ahogy elnézem az előrejelzést. Most még egyáltalán nem kell.
szept. 12. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Állandó 24, automatába van a ház, kell hűt ha kell fűt
szept. 12. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
25. Nyitott ablakoknál vagyunk, rövidnadrágban, pólóban. Szerencsére még nem fűtenek.
szept. 12. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

25, nyitva van az ablak, dehogy fűtők! Tegnap még azon gondolkoztam, hogy alváshoz bekapcsoljam-e a ventillátort!

Télen a legnagyobb hidegben sem fűtök 21 fok fölé!

szept. 13. 03:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

25 fok és bukón vannak az ablakok.

Még nem fűtök.

Régi több mint 100 éves masszív téglából készült társasház.

Szerencsére jól tartja bent a meleget.

szept. 13. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én örülök a lehülésnek, bár reggelente tényleg túl hideg van. Nekem eszembe nem jutna fűteni, de valamelyik hülye fázós nyanya biztos szól majd a házmesternek, hogy indítsa be a fűtést (panellakás).

Évek óta ez megy: szeptemberben jön 5-6 hűvösebb nap és ahelyett, hogy felvenne egy pulcsit, inkább benyomatja a fűtést. Aztán októberben meg meggyulladunk, mikor kint 22 fok van, a radiátor meg ontja a meleget. A másik végén ugyanez: volt, hogy már május eleje volt, de még mindig langyos volt a radiátor, mert a banyák a reggeli 17 fokban fáztak. Aztán persze az éves elszámoláskor ők hisztiznek legjobban, hogy 35 ezret kell fizetni a fűtésre.

szept. 13. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:

26, pedig nyitva vannak az ablakok.

Biztos, hogy nem lesz befűtve még

szept. 13. 09:54
 9/9 anonim ***** válasza:

3-ból 1 nyitott ablakkal 22-26 között, talán kicsit lehűl 26 alá. Most hirtelenül éreztük az éles váltás miatt, de amúgy a lakásban szinte semmit nem érzünk. Mi télen sem tekerjük fel a fűtést, kedden vagy szerdán utoljára még bekapcsoltam a ventit - mostanában újra fellángoló rossz légzés miatt, még kisnadrág van rajtam, és még októberig vékony pléddel fogok takarózni. Párom olyan élesen vált, ahogyan az időjárás... Nyáron nem takarózott semmivel és most már elővette a nagy takarót. Csak lestem, hogy mi a baja. :D

35/F

szept. 13. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!