Hány fok van nalatok a lakásban/házban? Elégnek tartjátok, vagy spórolás miatt van ennyi?
Figyelt kérdés
Én fázós vagyok, panelban a 23 nekem kényelmes, nem is szeretnék alább menni.2023. jan. 26. 09:49
1/52 anonim válasza:
21 napközben, ha otthon vagyunk. Éjjel és akkor, amikor nem vagyunk otthon: 19.
Ehhez nem kell spórolni, fűtési szezonban mindig ennyire állítjuk be a termosztátot.
2/52 anonim válasza:
Nálunk is 23 körül van. Nekem kényelmes, nem kell se több, se kevesebb. Távfűtés, szabályozni egyénileg nem lehet. A kinti hőmérséklet hatására automatikusan változik a fűtés erőssége.
3/52 anonim válasza:
Nálunk mindig is nappal 20 fok szokott lenni, éjjel meg 16. Nem spórolás, hanem az egészség miatt. Gyakorlatilag soha nem vagyunk "megfázva"!
4/52 anonim válasza:
3: Én 20 fokban fázom, 16-ban megfagynék. A melegebbet szeretem. Szerintem nincs semmi köze az egészséghez, mert én se vagyok sose beteg. Még akkor sem, amikor mindenki az körülöttem, nem szoktam elkapni.
5/52 anonim válasza:
17-18 fok. Kicsi sporolas is van benne, de itt a 28 fok már kánikula, mas a hőérzet.
6/52 A kérdező kommentje:
Ugh, én sem vagyok sosem megfázva a 23ban, a 16-17-19 nekem megfagyás lenne, kábé remegnék.
2023. jan. 26. 11:24
7/52 anonim válasza:
18 fok.
Spórolunk kicsit, eddig 19-20 volt. Annál melegebb viszont akkor se kellene ha ingyen lenne, megsülnék.
8/52 anonim válasza:
20 fok kb, éjjel 18, de azért ha fazunk, vagy kirandultunk és atfagytunk akkor persze felvesszük 24re, nem kötjük az ebet a karohoz.
9/52 anonim válasza:
Földszinten 21-22. Az emeleten 23-24.
A szomszédnál fordítva van. Nála penészedik az emelet.
Én plusz 20 cm kőzetgyapot padlásszigetelést tettem fel.
10/52 anonim válasza:
20-ra van állítva a termosztát nappal, éjjel 19-re. De van egy kis kandallónk a nappaliban, azzal napközben 23-24 fokot tartunk ott, úgyis nagyrészt ott töltjük az időnket, a hálószobákban kb csak alszunk. Így kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!