Vorosbarna penesz? Fekete penesz? Nalatok mi volt az a modszer ami sikeresen eltavolitotta a fekete peneszt? Vagy a vorosbarna-szinu szallingozo valamit?
Vettem egy lakast, es vagy tiz napon belul valamifele fekete penesz jelent meg a konyhaban, es csak a konyhaban, a konyhai mosogatoban, ami egyre erosodott, a viz es szerves etelmaradekok hatasara.
Erre elzartam a vizet, a konyhaban. Plusz mar nem ontok semmifele etelmaradekot a konyhai mosogatoba. Plusz 20%-os ecettel is spriccelgetek mar vagy 20 napja, es csaknem minden nap.
Azaz, latszolag kontrollalom a fekete peneszt. Azonban vizualisan semmifele pozitiv valtozast nem latok, mivel tovabbra is ott a
penesz, es tovabbra is feketebnel feketebb az a fekete penesz.
Tovabba van egy vorosbarna szinu lethatatlan szallingozo valami is, ami rarakodik minden olyan feluletre ami vizes. Peldaul a fel oraval ezelott hasznalt (feher szinu) szappanomra is. Azaz, ez is penesz lenne?
Nalatok mi volt az a modszer ami sikeresen eltavolitotta, vagy a fekete peneszt? Vagy pedig ezt a vorosbarna-szinu valamit?
Nem is értem miért ontene barki etelmaradekot a lefolyoba. (Vagy hogyan keletkezik egyaltalan kidobasra varo etel, mi sosem pazarlunk)
Ajanlok egy alapos lefolyotisztitast. Utana pedig szavot
De sajnos ami egyszer peneszesedesre hajalmos, az az is marad. Ujra kell kajd kezelned bizonyos idokozonkent
"vorosbarna szinu lethatatlan szallingozo valami"
Konyhaszekrény, szekrény, polc, ablakkeret, ajtó és ajtófélfa TETEJE patyolattiszta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!