MVM-nél meddig tart, amíg elkészítik a szerződést? (Többi lent, bocsi, hogy hosszú).
Nemrég vásároltunk egy lakást, az ügyfélváltozást személyesen bejelentettük pár nappal később. Villanyórát is szeretnék cseréltetni.
1. Egy adat nem jól szerepelt, kérték, hogy javísuk, majd e-mailben küldjük el az adatokat. Mivel nem én vagyok a tulajdonos, megkérdeztem, szükséges-e hozzájáruló nyilatkozat, azt a választ kaptam, hogy nem, mert fogyaszróta kötik a szerződést. Ekkor egyébként kaptam egy felhasználói azonosítót, tehát a rendszerben szereplek. Az módosított adatokkal a szükséges dokumentumokat elküldtem e-mailben egy nappal később.
2. A villanyóra csere kapcsán az E-On-hoz irányítottak, akik közölték, hogy már nem ők foglalkoznak ezzel, az MVM-nél kell igényelni a cserét.
3. Visszamentem az MVM-hez, ahol egy kis huza-vona után kiderült, hogy tényleg náluk kell igényelni a villanyóracserét, de ezt nem tudják addig, amíg nincs szerződés. Hiába volt nálam minden szükséges papír, nem tudták ott elkészíteni a szerződést, mert e-mailben küldtem a doksikat, ezért a szerződést is e-mailben kapom.
4. Kb. 2 hét múlva kaptam egy e-mailt, miszerint kell hozzájáruló nyilatkozat, ami miatt még aznap elutaztam a tulajdonoshoz, és elküldtem. Kb. újabb 12 nap után e-mailben rákérdeztem, hogy mikor várható szerződés, amire kb. 5 nap múlva érkezett válasz, hogy állítólag nem kapták meg a hozzájáruló nyilatkozatot.
5. Ismét elküldtem a nyilatkozatot. Ez volt 5. napja.
Ez az egész összességében több, mint 1 hónapja tart. Ez nem egy rent szeretne lenni, az ügyintézők, akikkel személyesen beszéltem nagyon segítőkészek, de már örülnék egy szerződésnek...
Aki volt hasonló cipőben, tényleg nem tudom ezt személyesen intézni, e-mailre kell várni? Tud valaki tanácsot adni, kit keressek vagy mit tegyek ezügyben? Próbáltam a neten keresni erre infót, de nem találtam semmit.
Köszönöm előre is a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!