Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » MVM-nél meddig tart, amíg...

MVM-nél meddig tart, amíg elkészítik a szerződést? (Többi lent, bocsi, hogy hosszú).

Figyelt kérdés

Nemrég vásároltunk egy lakást, az ügyfélváltozást személyesen bejelentettük pár nappal később. Villanyórát is szeretnék cseréltetni.

1. Egy adat nem jól szerepelt, kérték, hogy javísuk, majd e-mailben küldjük el az adatokat. Mivel nem én vagyok a tulajdonos, megkérdeztem, szükséges-e hozzájáruló nyilatkozat, azt a választ kaptam, hogy nem, mert fogyaszróta kötik a szerződést. Ekkor egyébként kaptam egy felhasználói azonosítót, tehát a rendszerben szereplek. Az módosított adatokkal a szükséges dokumentumokat elküldtem e-mailben egy nappal később.

2. A villanyóra csere kapcsán az E-On-hoz irányítottak, akik közölték, hogy már nem ők foglalkoznak ezzel, az MVM-nél kell igényelni a cserét.

3. Visszamentem az MVM-hez, ahol egy kis huza-vona után kiderült, hogy tényleg náluk kell igényelni a villanyóracserét, de ezt nem tudják addig, amíg nincs szerződés. Hiába volt nálam minden szükséges papír, nem tudták ott elkészíteni a szerződést, mert e-mailben küldtem a doksikat, ezért a szerződést is e-mailben kapom.

4. Kb. 2 hét múlva kaptam egy e-mailt, miszerint kell hozzájáruló nyilatkozat, ami miatt még aznap elutaztam a tulajdonoshoz, és elküldtem. Kb. újabb 12 nap után e-mailben rákérdeztem, hogy mikor várható szerződés, amire kb. 5 nap múlva érkezett válasz, hogy állítólag nem kapták meg a hozzájáruló nyilatkozatot.

5. Ismét elküldtem a nyilatkozatot. Ez volt 5. napja.

Ez az egész összességében több, mint 1 hónapja tart. Ez nem egy rent szeretne lenni, az ügyintézők, akikkel személyesen beszéltem nagyon segítőkészek, de már örülnék egy szerződésnek...

Aki volt hasonló cipőben, tényleg nem tudom ezt személyesen intézni, e-mailre kell várni? Tud valaki tanácsot adni, kit keressek vagy mit tegyek ezügyben? Próbáltam a neten keresni erre infót, de nem találtam semmit.

Köszönöm előre is a segítséget!

szept. 10. 08:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel éppen átszervezés alatt áll, nem lehet megmondani.
szept. 10. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!