1/6 A kérdező kommentje:
Én biztos nem mondom le a YouTube Prémiumot, nagyon jó
aug. 23. 09:27
2/6 anonim válasza:
Német régióban például van éves egyéniben, 10 havi ár 12 hónapért. De ott az egyéni csomag is 13 euró (5100 forint 2300 helyett), a családi 24 euró (9400 forint 4700 helyett).
Itt Magyarországon egyelőre azzal küzdhet a Youtube, hogy egyáltalán előfizessen valaki. Áremeléssel még veszíteni is fog embereket.
3/6 anonim válasza:
A családi előfizetés amúgy eddig megérte. 2690 Ft-ért 5 ember is használhatta, ami 538 Ft/főre jött ki. Mi is így használjuk, de lehet már csak használtuk. Az a 4790 Ft-ra emelés elég drasztikus. Közel a duplája. Nem is értem, hogy gondolták.
4/6 anonim válasza:
Minek youtube premium? Van adblocker, telefonon meg Vanced
5/6 anonim válasza:
#4: Tévére nincs adblocker. Sosem értettem miért jó egy 6 colos kijelzőt bámulni órákon keresztül, mikor megnézhetnéd ugyanazt egy 50-60-70 colos tévén.
6/6 anonim válasza:
Van TV-re is adblocker, csak érteni kéne hozzá 😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!