Mennyibe kerül egy 150nm ház fűtése télen? Mivel érdemes fűteni?
Mocsokdràga lesz.
Pàromnàl ez, új ablakokkal is 100ezres tétel havonta. Gàzzal.
Nekem több mint 100 nm2 parapetes fűtés van és beleférünk az engedményes gázárba.
Igaz van egy kandalló is de az csak nagy hidegben megy
Az 1-esnél ott valami nem stimmel. Vagy szaunát csinálnak, vagy elfelejtette megemlíteni a medencefűtést.
Nálunk igaz csak 100 m2 a ház, 40 éve épült, ablakok a régi eredetiek, szigetelés nincs. 21 fok fölött én már aludni nem tudok. Éjjel meg amikor nem vagyunk otthon 20-ra van beállítva a termosztát. 10e Ft a havi gáz átalány. Ebben benne van a sütés-főzés és a melegvíz is. Emellett 4-5 normál köbméter fát szoktam hozatni. Hétvégente, meg az ünnepek alatt ezzel szoktam rásegíteni a gázra. Tavaly 28e-ért hozták köbméterét, kályhakészen, szállítással. Idén biztos, hogy drágább. De ahogy írtad, ez nálad nem opció, tehát lényegtelen is. Nem tartom soknak a fűtési költséget a mai árak mellett.
Ahogy írják egyébként sok minden más is befolyásol, nincs két egyforma ház. Az sem mindegy, hogy milyen a ház alakja. Egy hosszú, keskeny házat kifűteni többe kerül, mint egy négyzet alapút.
Mennyibe kerül egy 1,6os autó fogyasztása?
Ugyanilyen megválaszolhatatlan a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!