Apum házában aki meghalt, egyszerűen nem találom az éjszakai áramos órát. Hol vannak ezek? Nem ott ahol a nappali áramos az tuti.
Igen, a szolgáltatónál szerepel, jön róla számla…. Akkora összegben (átalányban), mint amit még apum használt.
A nappali óra értékei leolvashatók, az éjszakai értékeket, egyáltalám bármi más számot, egyszerűen nem látok….
Elvileg bojler mehet róla akkor. Mindenesetre tekerd le, hogy ne fogyasszon feleslegesen.
Máshova tenni nem volt szokás. Lakás, ház, mi van az óraszekrènybe? règi fajta óra vagy új digitális?)
Igen, szerintem boiler megy róla, amit már letekertem a legalacsonyabb fokozatra. Nem tudtam, hogy annak nincs így óràja (ha jól értem, amit írsz). Digitális az óra.
Köszönöm, hogy írtál!
Csak a villanyóra szekrényben lehet .
Hívj akkor egy villanyszerelőt.
"éjszakai értékeket, egyáltalám bármi más számot, egyszerűen nem látok…."
A számlán nincs, a villanyóra mellett nincs, akkor lehet, hogy nincs több óra ?
Dede, a számlán rajta van, csak az órán nem látom 🙈 elég nevetséges ez a helyzet valahol, de tényleg nem találom sehol 🙃
A vízórat is mire megtaláltam, ne tudjátok meg… nem az aknában volt, hanem mögötte a földben egy lyukban….
A gázóra a spejzben van….
Szóval ebbol a szempontból fura ez a ház 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!