Ha mostantól napi 9 órán át 10 ampert használok akkor mennyivel lesz több a villanyszámla? Számíthatok emiatt valami lépésre a villamossági művektől például lakossági fogyasztóból átminősit valami másba és drágabbt lesz vagy ez még belefér a normál
Minden nap csutkára lemeríted az akksit és éjjel full feltöltöd? Vagy tapasztalatból tudod, hogy a napi használatod után 9 óra altt töltődik fel?
Ez utóbbi esetben amúgy hány kilométerre elég ez a töltésmennyiség?
Nem, ez 36 kwh-s eup, kábé 40% merültet tölt fel 9 óra alatt 100%-ra. De csak annyi időm van éjszaka.
Mindjárt megnézem hogy ez kilométerben mennyi szokott lenni. Nem olyan egyértelmű mert ugye egy gyakran nem 40%-os van hanem kevesebb vagy több és akkor vagy hamarabb leáll a töltés vagy nincs feltöltve teljesen. Olyan is van hogy nem érek haza, csak későn de korán indulni kell és akkor meg a kilenc óra nincs meg.
Egy konkrét pelda:
14,4% 33 km
68,8% 158 km
És itt megvolt kábé a kilenc óra.
"Eddig azt hittük hogy mákos tésztáról. Köszi a segítséget."
Csak te hitted. Értem, hogy ez most gyenge irónia akart lenni, de te kezdtél el tudálékoskodni, hogy a 9 ampenél a 10 egyel több meg hasonlók, amikor ezt a kutya sem kérdezte.
Egyébként hogy jön ide a mákostészta? A gasztronómiai ismereteid is olyan mélyrehatóak, mint villamossági, illetve az olvasott szövegértés? :)
Azt hiszem nem.
33 kilométer volt már csak hátra és kilenc órán át 10 amperrel töltöttem és ez plusz 125 kilométert adott.
Tehát akkor végül is 125 km/h-t lehet beletölteni 10 amperrel 9:00 óra alatt. De a pontos értékváltozhat hőmérséklet légnyomást nem tudom még minek a függvényében. És maga a töltő bírna 16 ampert is, a hálózatom nem bír annyit. Szóval ez lehetne kábé másfélszer annyi 9 óra alatt.
9 óra alatt 10 amper
vagy
óránként 10 amper, akkor 90 amper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!