Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogy lehetséges, hogy nem...

Hogy lehetséges, hogy nem látszik a vízfogyasztásban?

Figyelt kérdés
Mikor elutazunk, a leolvasásnál akkor is annyi a fogyasztás, mint akkor szokott, amikor itthon vagyunk. 2 havonta leolvasom, és diktálom, 10 évre visszamenőleg is meg tudom nézni, hogy alakult a fogyasztásunk. Nyáron én például elutazok 10 napra minden évben, ezalatt a 10 nap alatt a férjem egyedül van itthon, tehát én nem zuhanyzok, nem mosok hajat, nem megy a mosógép, sem a mosogatógép, férjem nem is mosogat. 10 napnak azért már látszania kéne a fogyasztásban, de sosem lett kevesebb, ugyanannyi akkor is mint amennyi lenni szokott. Hogy lehet ez?
2024. márc. 27. 09:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Vízművek honlapján.
2024. márc. 28. 09:21
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Ja de ez olyan mint mikor azt mondják az autókra , hogy átlag évi 12 ezret mennek vele, csak ebbe benne van az is aki szinte benne lakik, és az is aki csak a helyi boltba jár, ebből vonnak átlagot. Cirka napi 320 liter vizet elhasználtok, azért nehogy azt mond, hogy nem sok, mikor mondjuk egy mosogatógép 13 liter vízzel mosogat.
2024. márc. 28. 09:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Miért rugózol a fogyasztásomon? Neked kell kifizetni, vagy miért zavar ez téged? Nem az volt a kérdésem, hogy mennyit fogyasztok, és ez msáok szerint sok-e. Hanem hogyha 2 hétig nem vagyunk itthon, miért lehet ugyanannyi a fogyasztás takkra, mint amikor itthon vagyunk.
2024. márc. 28. 10:25
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 Talán mert az egyetlen logikus magyarázat rá, hogy valahol elfolyik a vizetek valahol, azért ilyen sok, és azért van akkor is fogyasztásotok mikor nem vagyok otthon. Vagy szerinted elpárolog a csőből a víz?

Engem nem zavar, hogy neked mennyit kell fizetni, csak kötöd az ebet a karóhoz, hogy márpedig minden rendben van, csak lehet egyszer meglepődsz, hogy mégse.

2024. márc. 28. 10:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Az előző házunkban is ugyanennyi volt a fogyasztásunk. Tehát egyáltalán nem lett több. Mint írtam, az utóbbi években rengetegszer el kellett zárni a házban vizet, többek között két fürdőszobát építettünk újra. Amikor el volt zárva a víz, nem pörgött az óra, tehát nem folyik olyankor a víz. Ha valahol szivárogna, akkor hiába zárnám el, akkor is mérné az óra, hogy fogyasztás van. Nem sok a fogyasztásunk, de mégegyszer írom, hogy nem a fogyasztás a kérdés. Meglepődni akkor lepődnék, ha leolvasáskor más számot látnék, mint szoktam. De 2 havonta leolvasom, és feljegyzem a mérőóra állását.
2024. márc. 28. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Amikor elutazol/elutaztok, előtte és utána is olvassátok le az órát! Lesz így adatod 10napra. A különbséget felszorzod 6-al, és ezt veted össze a 2havi fogyasztásotokkal.
2024. ápr. 5. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!