Mennie kellene a fűtésnek még?
Figyelt kérdés
Nagyon hideg szokott lenni nálam, 16 fok, főleg reggel és este.
Kb. semmi különbség mintha tél lenne.. én vagyok a hülye, hogy a fűtésen gondolkodom?
márc. 21. 09:44
1/9 anonim válasza:
Miért gondoltad hogy ki kellene már kapcsolni a fűtést? Éjjel még fagypontig hül a levegő.
2/9 anonim válasza:
Még a hagyományos értelemben vett fűtési időszak is április közepéig tart.
A mostani sokkal kevésbé kiszámítható időjárás mellett ez simán lehet ugyan március vége is, de május eleje is. Március közepe viszont azért aligha, egy extrém melegfront esetén is csak átmenetileg szünetelhet a fűtési időszak.
3/9 anonim válasza:
Hivatalosan április közepéig van fűtési szezon.
Még hagyni kell mert a napi középhőmérséklet 10 fok alatt van.
4/9 anonim válasza:
Nálam 10-fok van már egy hónapja nem fűtők,jó én magam vagyok.
5/9 anonim válasza:
Nálam megy. Tavaly májusban is visszakapcsoltam mert fáztam
6/9 mindentudó99 válasza:
Miért masoktól függ fűtesz e vagy nem? Eszembe nem jutna barkit negkerdezni. Addig fűtök míg kell
7/9 anonim válasza:
Ha fázol be kell kapcsolni a fűtést. Attól, hogy X és Y nem fűt, én még fogok mert ÉN fázom nem más .
Tegyél így te is.
8/9 A kérdező kommentje:
még most is fűtesz?
ápr. 3. 18:57
9/9 anonim válasza:
Igen fürdés előtt és éjszakára bekapcsolom mert este fazunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!