Komolyan lekapcsolnák az áramot a tél közepén?
"Úgy terveztem, hogy majd január közepén fizetem az egészet."
Tervezd át és fizesd ki most.
Szerintem a kerdező a kikapcsolási moratóriumra gondolhat, hátha most is életbe lép.
Kérdező, hívd fel az áramszolgáltatót és érdeklődj, hogy lesz-e önkéntes kikapcsolási moratórium náluk, es ha igen, téged érint-e.
Kérdező, az egyébként megvan, hogy az elmaradt pénzekért késedelmi kamatot is felszámítanak?
Szóval ha nem voltál nagyon erős kényszerhelyzetben, akkor jól megszívatod magadat ezzel a késlekedéssel.
Ha nincs pénzed, miért pazaroltad így a villanyt?
Írták, hogy kikapcsolják, szerintem elég egyértelmű.
Ne cigánykodj, fizess.
Kikapcsolják, igen. Pláne ha Én nem tudok moratóriumról villany tekintetében.
Az a baj, hogyha lekötnek, akkor lesz egy visszakötési díj is, azzal is számolni kell. Szóval szerintem menj be, érdeklődj, mert 3 hónap tartozáson túl és két felszólítás után ez már reális veszély. Mondd el mi a helyzet és hogy kérsz haladékot január 10-ig (most mondtam valamit), amikor egy összegben fizetni fogsz, ha nem, akkor pedig már le is kapcsolhatják felőled... Ők is csak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!