Kezdő vagyok a gázcirkó tekintetében. Ki mit tanácsol a használatáról?
Figyelt kérdés
Vettem egy házat, 120nm,4 szoba. Gázcirkót építettem be, mindenki ezt ajánlotta bár már most kételkedem. Immergas a márkája. 7 radiátor van. A fogyasztásunk viszont horror lett az elmúlt hónapban. Tud valaki valami tanácsot adni, miként tudnám legjobban használni? Mindegyik radiátornál van keringés szabályozó szelep, illetve termosztát. Válaszokat előre is köszönöm.2023. nov. 29. 07:35
21/22 anonim 

válasza:

Vagy tedd őket járókába, a járókába matrac, takaró, a járóka alá egy vastag szőnyeg és az egész egy radiátor mellé.
22/22 A kérdező kommentje:
Annyira nem picik már, 3 és 4 évesek :) természetesen szőnyeg szőnyeg hátán van, 19-20 fok körül van állandóan a házban. A fürdéshez meg be szoktam rakni egy hősugárzót ami kb 10 perc alatt 30 fokot csinál :D megoldható minden, mert szép és jó ház de jelenleg elég sok gonddal szembesültem amikre nem számítottam sajnos. De igyekszem :)
2023. dec. 3. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!