150nm-es családi ház gázcirkóval hogyan fogyaszthatok el havi 900 köbméter gázt?
Elég sok, de ha nincs leszigetelve, akkor előfordulhat.
Ha a csere előtt nem volt ennyi, akkor viszont valami baj van, szólj egy szerelőnek!
Már hívtam a szolgáltatót, azt mondták lehetetlen, hogy az új nyomás szabályzó miatt van ez a fogyasztás.
Ha be akarom vizsgáltatni a mérőt és kiderül nincs igazam, egy vagyont fizettetnek ki velem.
A házban 19 fokra van állítva a termosztát. Novemberben 22 fokra volt állítva, fizettem 50 ezret a nyomásszabályzó csere után 19 fokra állítva januárban fizettem 108 ezret ez normális???
A nyomáscsökkentő nem egy fogyasztó.Nagyon jól reagált panaszodra a szolgáltató .
Ekkora házban én nem sokallom ez a fogyasztást.
Gondolom nem hideg vízben van a fűrdés sem
Mérted egyszer is hány fokos hideg vizet kell felmelegiteni ? Ne húzz ujjat a szolgáltatóval,úgy sem lesz igazad,és ha lesznek plusz költségek,azt is nyakadba varrják .
7-es válaszoló, ha ilyen okos vagy, akkor magyarázd meg miért lett az utóbbi 10 évben 3500 köbméter/év gázfogyasztás a csere után a duplája???
Ugyanazon a hőfokon van a termosztát, ugyanazok az ablakok, minden ugyanaz csak a gázfogyasztás havi 110 ezer Ft lett havi 55 ezerről. (diktálós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!