Egy ~18 négyzetméteres szoba fűtésére milyen fűtőpanelt javasolnátok?
Gáz nincs, fát pedig csak horror áron tudunk beszerezni, szóval ha a téli hónapokra havi 60 000 alatt kijövünk a panellal, akkor már azzal is beljebb vagyunk. A belmagasság kicsit több, mint 2 méter.
Láttam 40 000-ért és 100 000+-ért is árulni őket, de nem tudom, hogy az árkülönbség a takarékosságnak, hőerőnek, márkának, vagy ezeknek valaminek a kombinációjának köszönhető-e.
Fűtőpanel tökmindegy, mindegyik ugyanúgy müködik.
Nincs bennük izzó szál, így èlettartamuk magas. A szolgáltatást nèzd a teljesítmèny után(nyitott ablak funkció,wifi ..). Teljesítmèny adja, a kb fűthető M2 mennyis3gèt. Ezt közlik is. Ne mèretezd alá, vagy határesetre, mert a túl lassú felfűtès, többet fogyaszt.
2000w 2 óra alatt 4kwh
500w 8 óra alatt 4kwh
50x lég m3= szűkséges teljesítmény wattban
"Gratulálok, megtaláltad a létező legmagasabb fűtési költséget eredményező megoldást!"
Oké, akkor szerinted mégis mi lenne a megoldás?
Hogy lenne fizikai tény? Nincs az a fizikai egyenlet, ami magában foglalja, hogy milyen szar favásárlási opcióim vannak, úgyhogy hagyjuk ezt a hülyeséget.
#4: Infrára még nem gondoltam. Az kevesebbet eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!