A kedvezmenyesen számolt áramból megmaradt kilowattok átvihetőek egyik hónapról a másikra? Diktálós vagyok.
Figyelt kérdés
Januárban költöztem új helyre, bocsi ha hülye kérdés, első lakás. Ha eddig havonta 100 kw áramot használtam, tehát a kedvezményesből jócskán maradt, akkor most a nyári hónapokban légkondi miatt használhatok mondjuk 300 kw-ot? Kedvezményesen lesz elszámolva az egész, vagy ugyanúgy csak 210-ig lesz a csökkentett ár?2023. jún. 26. 08:18
11/13 anonim válasza:
4# az a kérdés mikor lesz az éves leolvasás ?
a másik, hogy nálad mennyi lesz a januártól - augusztusig a limit ?
12/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy az éves az 2022.08.01 - 2023.07.31., ahogy írta az első is. Leolvasás akkor valahogy most nyáron nem?
A limit meg nem az évesnek a fele? Januárban költöztünk be. Vagy az előző tulaj felhasználása is beleszámítana?
2023. jún. 26. 19:40
13/13 anonim válasza:
az 1# jó
az 5# még jobb !!!
mint kiderült te nem tavaly óta fogyasztasz !
tehát a tavalyi nem fogyasztható el idén !!!
az 1# válaszomnál nem tudni, mióta vagy fogyasztó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!