Főtáv számlafizetés átutalással, kedvezményezett neve mi legyen?
BKM Nonprofit Zrt. gondolom, csak ezen az oldalon nem egyértelmű nekem. Szóval nem a K&H Bank -ot kell beírni, hanem BKM Nonprofit Zrt.
Hát a kedvezményezett a számla tulajdonosa, akinek küldöd a pénzt.
A számlaszámot pedig a K&H bankba nyitották. Vagyis ott a számla
Ez is ott van az általad belinkelt oldalon:
5. Átutalásos fizetés
Amennyiben Ön rendelkezik bankszámlával, átutalással is kiegyenlítheti távhőszámláit. Ebben az esetben kérjük, hogy a közlemény rovatba minden alkalommal szíveskedjen feltüntetni az aktuális számla sorszámát, ennek hiányában felhasználó azonosítóját (lakosság esetén"3"-assal, közület esetén "2"-essel kezdődő, 8 jegyű azonosító), vagy számlája mellé küldött csekken levő referencia számot, amely a csekk megbízó-azonosító mezőjében található.
Utaláshoz szükséges banki adatok, számlaszám a következő:
K&H Bank 10401093-00029368-00000000
Igen, a BKM........
Sokszor a szálaszámhoz odaírják, melyik bankba van. Itt is csak ennyi történt.
Mert félreérthető, azóta beszéltem velük telefonon...bizonytalan lett a diszpécser a kérdésre.
Logikailag amúgy egyértelmű...
Nekem OTP számlám van.
A fiókomban van rajta csekkbefizetés felül. Arra rákatt és bemásolom a kapott csekket. Kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!