3x20amper vezérelt áramot hogy tudnánk folyamatossá tenni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas a villanyszerelésben, elgitazítás kellene hogy hova tudok fordulni! Adott egy családi ház, amibe bevan kötve 3x20 amper vezérelt órával! Nekünk, szükségünk lenne rá, de úgy hogy folyamatosan jöjjön a 3x20amper! Ilyenkor mi a lehetséges járható út? Csatolok képet az órárol is!
Ha esetleg rosszul töltöttem fel, szoljatok javítom!
#vezérelt #3x20 amper
2023. ápr. 26. 03:05
11/14 anonim válasza:
Ilyet én se láttam még, hogy egy házban csak vezérelt óra legyen.
Mi ez, nyaraló?
12/14 anonim válasza:
#10 Jah! Leírtad, hogy nem a szolgáltató köti át. Majd homlok egyenest közölted az ezzel ellentétes állítást is, miszerint a szolgáltató végzi az átkötést. Akkor tulajdonképpen mi is a bajod az én verziómmal? Én is ezt írtam, hogy a szolgáltató végezheti csak el a munkát, mert addig a pontig az övé a hálózat. De köszi a lehülyézést.
13/14 anonim válasza:
Az, hogy akinek halovány fingja nincs, hogy merre induljon el, az elk---r egy délelőttöt, mi több akár egy szabadnapot esetlegesen miattad, mert beslattyog a szolgáltatója ügyfélszolgálatára, hogy elmondja neki erre volna igénye, majd közlik vele, hogy kérem ez nem így működik, egy reg. szerelőt keressen meg ezzel, és kap egy-két telefonszámot, amit egyébként megtudhatott volna szabadidejében is az általam linkelt weblapon keresztül! Az a baj, hogy ezt fel sem fogod, hogy más idejét rabolod a rossz tanácsoddal és hogy ezek után sem érted, hogy ezzel mennyire félrevezetted!!!
14/14 anonim válasza:
Elárulnád, hogy mi a fenéről beszélsz? A szolgáltató nyúlhat hozzá azt jelenti, hogy velük szerződésben álló szerelő végezheti el a munkát. De attól még a szolgáltatónak tudnia kell a munkáról! Én vezetem félre? Én??? Össze-vissza beszélsz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!