Ha a lakásomba nincs felszerelve saját vízóra,(csak egy almérő a wc csésze mellett)akkor mit akar leolvasni a vízszolgáltató?
Figyelt kérdés
Én a közös képviselőnek fizetek havonta X összeget már évek óta és abba van benne a vízdíj is,ez így szokott lenni szerintem minden társasháznál) Most az ajtómba beszúrva meg egy értesítés lett becsúsztatva,hogy vízmérő leolvasás lesz.2023. ápr. 4. 09:25
11/21 anonim válasza:
ha tudod maradj, 3ezres, ha órával néznének, biztos több lenne.
12/21 anonim válasza:
Almérője van, tehát órával nézik.
Eddig nem adtad le soha a vízóraállást?
13/21 A kérdező kommentje:
Nem..eddig soha nem adtam le..meg se nézték
2023. ápr. 4. 20:27
14/21 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek simán csak átalány van beállítva. Saját mérővel is lehetőség van átalányt fizetni, és évente egyszer leellenőrzik az óraállást, és az alapján vagy túlfizetésben vagy vagy tartozásban.
16/21 anonim válasza:
Nekem a társasházi lakásban 2 almérőm is van. Azok alapján fizetem a fogyasztást közvetlenül a vízműveknek. Evente leolvassak azt is, bár én diktalok is diktálási időszakban. 8 évente cserélik. Es ez almérő mindkettő. A közös költséget ezen felül fizezem. Kerdező, neked a gavi 3000 ft az mind vízdíj, vagy van azon felül egyéb háznak fizetendő közös költség?
17/21 A kérdező kommentje:
3.300 Ft pontosan a közös költség havonta,ebben benne volt a vízfogyasztás is "eddig"
2023. ápr. 6. 07:05
18/21 anonim válasza:
Nekünk majdnem 20e Ft havonta csak a víz-csatorna (5 fő), plusz 15e a közös költség (szemétszállítás van benne egyedül, tehát ezen felül van még a gáz, fűtés, áram).
Szerintem keresd meg a közös képviselőt és beszélj vele ezzel kapcsolatosan, mert a havi 3300 Ft nagyon kevés.
19/21 anonim válasza:
A 3300 ft közös kölrség vízfogyasztással irreálisan kevés. Keresd meg a közös képviselőt.
20/21 anonim válasza:
ha leolvassák az órát, utána lehet több évit kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!