Az MVM mikor számláz (gáz)?
A rezsicsökkentett görbe befolyásolja a számlázást?
E számlát kértem, de ha bejelentkezek is azt írja, hogy nincs kiegyenlítetlen...
Én is november végén dec elején költöztem. Dec 18-án bejelentettem , hogy lakott a ház. Ekkor kiszámlázták a pillanatnyi óra állást, aztán több e-számla nem jött. Január végén felhívtam őket, mondták minden rendben van készül a számla és majd küldik online.
Ma megint felhívtam őket, mi helyzet, mert már a decemberiből kiindulva a februárit is meg kellett volna kapnom.
Az ügyintéző szerint valami hiba miatt beragatt a számlázásom. Valamit csináltak vele, elvileg most már jó lesz, és 25.i zárással küldik a januári számlámat.
Hívd fel őket, nekem kb 2 perc alatt felvették a telefont.
Ha át van íratva,a többi a szolgáltató dolga .
Augsztus óta 1 csekk jött.
Értem, hogy nem kapkodnak, de ez már azért több, mint nevetséges. :D
Szerencsére van annyi pénzügyi kultúránk, hogy tök mindegy, hogy az egész téli szezont fizetjük ki egyszerre, vagy havi bontásban fizetünk, de ha én késlekednék ennyit a befizetéssel, biztos nem lennének olyan elnézőek.
A 21. században ne nekem kelljen már könyörögni, hogy fizethessek... pláne ezért beautózni az ügyfélszolgálatukra.
Várok még pár napot, aztán rájuk csörgök, köszi. Ezekszerint ez általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!