Mennyi idő alatt tudnál 600milliót elszórni?
100 millióból meg lenne egy ház, autó, kis utazgatás a világban. A maradék 500 millió meg szinte bármibe* befektetve fial annyit, amiből meg kell, hogy tudjon élni az ember. Kivéve persze, ha ész nélkül szórja el a pénzt.
*állampapírok, részvények, bankbetétek, stb. szigorúan nem egy valamiben és nem egy helyen tartva a pénzt!
Mivel én úgy gondolkodok hogy ha esetleg sok pénzhez jutnék tehát 100 milliókhoz akkor nagyrészüket befektetném és elsősorban ingatlanokba. Ha egy elég nagy több lakásos házat veszek akkor akár a fele is elmegy 1 nap alatt, vagy ha úgy döntök hogy felépítek egy nagy házat ami 4 lakásból áll akkor szerintem simán elmegy még több is. Iszonyatos árak vannak akár ingatlan, akár építőanyag árak, munkadíj stb...
De ha belegondolunk én például rögtön vennék egy házat és felújítanám/átalakítanám saját szájízre és vennék 2-3 olyan autót ami nekem tetszik, és indítanék egy vállalkozást, plusz annak is valami külön telephlyet, épületet kerítenék, azt kialakítani stb... simán el is menne ez a pénz. És hozzáteszem az autókból nem a drága mai modenr autókat venném hanem úgy 5-10 éves modelleket azokból is erősen a középkategóriát.
600 millió igazából egyáltalán nem nagy pénz. Nem mondom, hogy azonnal elszórnám, de azért messze van a végtelen mámortól még akkor is ha 3 élet alatt nem keresek meg ennyit.
Amúgy személy szerint vásárolnék magamnak egy Budapest környéki házat vagy egy nagyobb lakást az önmagában 100-200 milliós tétel. Valami autó 10-15 millió.
Testvéreméknek és anyámnak is adnék összesen vagy 100 milliót amiből felújítják a lakást és elindulnak az életben.
Akkor kellett volna irgalmatlanul bevásárolni ingatlanokból.
2013-ban egy újpesti garzon kb 5 millió volt.
Most 25.
Lehet számolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!